کد خبر:27304
پ

ممنوع الکار شدن مجری تلویزیون به خاطر کری خوانی | چرا آذری جهرمی ممنوع الکار نشد؟

از روز گذشته خبری در شبکه های اجتماعی منتشر شده که به موجب آن، مهدی واعظی مجری شبکه 5 یا همان شبکه تهران که با انتقادات تند و تیز خود از اقدامات برخی وزرا و نگاه رنگی آنها به فوتبال برخی حقایق پشت پرده را برای افکار عمومی مشخص می کرد، ممنوع الکار شده است. […]

از روز گذشته خبری در شبکه های اجتماعی منتشر شده که به موجب آن، مهدی واعظی مجری شبکه 5 یا همان شبکه تهران که با انتقادات تند و تیز خود از اقدامات برخی وزرا و نگاه رنگی آنها به فوتبال برخی حقایق پشت پرده را برای افکار عمومی مشخص می کرد، ممنوع الکار شده است.

 

ممنوع الکار شدن مجری تلویزیون به خاطر کری خوانی | چرا آذری جهرمی ممنوع الکار نشد؟

ممنوع الکار شدن مجری تلویزیون به خاطر کری خوانی | چرا آذری جهرمی ممنوع الکار نشد؟

قضاوت در مورد اینکه این اتفاق چقدر درست است بر عهده مخاطبین و افکار عمومی اما نکته ای که در این بین وجود دارد این است که وزیر ورش که بلندای نفوذ او به قدری بود که نمایندگان دو دوره مجلس نتوانستند او را استیضاح کنند به سادگی توانست یک مجری را به واسطه چند انتقاد ساده از کار بر کنار کند. در عالم سیاست به سرکوب یک طرفه عقاید، دیکتاتوری گفته می شود و به نظر می رسد دوستان با رویه دیکتاتوری که در چند سال حضورشان در راس وزارت ورزش حقایق را سانسور کرده اند در انتهای دوران تاریکشان در بدنه ورزش ایران همچنان قصد دارند این رویه مذموم را ادامه دهند. شاید در این شرایط بهتر باشد وزارت ورزش به جای قلع و قمع منتقدین و مخالفینش،  در خصوص افشاگری های پندار توفیقی پاسخ روشنی به افکار عمومی ارائه دهد تا مشخص شود در این سالها چه بر سر فوتبال ملی و باشگاهی ایران گذشته است.

این اتفاق در حالی رخ داد که پیشتر دیگر وزیر پرسپولیسی کابینه حسن روحانی یعنی آذری جهرمی مرزهای کری خوانی را درنوردیده بود و مستقیماً به لوگوی باشگاه استقلال توهین کرد اما خبری از ممنوع الکار شدن وزیر جوان نبود و در کمال جسارت اینطور مدعی شد که ما کری خواندیم دیگران هم کری بخوانند و امروز شاهد ممنوع الکار شدن همان دیگرانی هستیم که با مثل آذری جهرمی با سوء استفاده از تریبون رسمی،، علائق شخصی خود را فریاد زدند. پس اگر این موضوع اشکال دارد در خصوص آذری جهرمی نیز که با استفاده از تریبون شخصیت حقوقی خود علائق شخصی اش را فریاد می زد، اشکالاتی وجود داشته و  اگر حکم انتقادات و کری خوانی مهدی واعظی، ممنوع الکار شدن است، در مورد مشابه حکم آذری جهرمی نیز ممنوع الکار شدن باید باشد چرا که هر دو از جایگاه حقوقی خود در این زمینه سوء استفاده کرده اند.

 

این اتفاق به خوبی نشان داد که ادعاهای آذری جهرمی بی اساس است و افراد در جایگاه حقوقی خود نباید از تریبون سوء استفاده کرده و علائق شخصی خود را مقابل میلیون ها بیننده با گرایشات مختلف فریاد بزنند و ادعاهای آذری جهرمی در این خصوص، این جسارت را به مهدی واعظی داد تا او نیز با تقلید از وزیر جوان، علائق شخی خود را مقابل دوربین تلویزیون بیان کند کما اینکه پیشتر مجریان با تمایل به سمت پرسپولیس، بارها و بارها با توهین و کری خوانی علیه تیم استقلال و هوادارانش زمینه تکدر خاطر هواداران استقلال را فراهم آوردند اما هیچگاه برخورد جدی با آنها نشد. به نظر می رسد در این زمینه، حساسیت ویژه ای بر روی کری خوانی مجریان استقلالی رسانه ملی وجود دارد چرا که پیشتر نیز با کری خوانی امیراحمدی که باز هم پای سلطانی فر وسط بود، او برای مدتی ممنوع الکار شد.

 

گفتنیست باشگاه پرسپولیس این روزها در مقام وکیل مدافع وزرای دولت یا به تعبیر خودشان هواداران خود برآمده و به جای ایشان از مجری شبکه 5 شکایت کرده است!

کلیدواژه : استقلال

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید