محمدحسین میثاقی بند را آب داد | وجود باند فساد در تلویزیون سند می خواهد؟
در حالی که عادل فردوسی پور و رضا جاودانی با افشاگری های جنجالی خود علیه یک برنامه تلویزیونی، حسابی سر و صدا کردند، اما محمدحسین میثاقی و عوامل این برنامه خیلی ساده در دام افتادند و خود را به عنوان متهم شماره 1 فساد رسانه ای قرار دادند. محمدحسین میثاقی بند را آب داد | […]
در حالی که عادل فردوسی پور و رضا جاودانی با افشاگری های جنجالی خود علیه یک برنامه تلویزیونی، حسابی سر و صدا کردند، اما محمدحسین میثاقی و عوامل این برنامه خیلی ساده در دام افتادند و خود را به عنوان متهم شماره 1 فساد رسانه ای قرار دادند.
محمدحسین میثاقی بند را آب داد | وجود باند فساد در تلویزیون سند می خواهد؟
عادل فردوی پور و رضا جاودانی در برنامه خود هرگز به شخص یا اسم برنامه اشاره نکردند اما در کمال شگفتی وقتی برنامه فوتبال برتر به این موضوع واکنش نشان داد، مشخص شد که خود آقایان نیز می دانند که در مظان اتهام هستند وگرنه چرا سایر برنامه های فوتبالی صدا و سیما مثل شبهای فوتبالی یا برنامه ورزشگاه این اتهام را به خود نگرفتند و واکنش نشان ندادند؟
نکته بعدی اینکه جاودانی با اسم رمز ساعت رولکس 600 میلیون تومانی، محمدحسین میثاقی را که ساعت رولکس گران قیمت به دست می کرد را تحت فشار قرار داد تا او در اولین برنامه پس از این ادعای جاودانی، ساعت مذکور را که به دست می کرد با یک ساعت ارزان قیمت دیگر جایگزین کند این اشتباه استراتژیک میثاقی به این معناست که حتماً ریگی به کفش آقایان بوده و هست که ساعت مذکور را حذف کردند وگرنه اگر ریگی به کفش آقایان نبود، چه نیازی به عوض کردن ساعت رولکس بود جناب میثاقی؟
در سومین مورد، آقایان به سراغ قاضی ضاده هاشمی رفتند تا مثلاً با استناد به صحبتهای او مدع یشوند پای هیچ یک از عوامل برنامه فوتبال برتر در فساد فوتبال گیر نبوده و نیست اما با تامل در صحبتهای قاضی زاده هاشمی به سادگی می توان دریافت که او تنها مدعی شد اسم هیچ یک از عوامل صدا و سیما در پرونده فساد مس رفسنجان دیده نمی شود که با قاطعیت می توان گفت بر منکرش لعنت و همگان این مورد را قبول دارند حتی فردوسی پور و جاودانی … اما ادعا و صحبت فردوسی پور و جاودانی فراتر از پرونده محدود مس رفسنجان بود و به فساد در سطح کلان و لیگ برتر و داوران لیگ برتری اشاره کردند و کار حتی به نحوه نقد کردن رشوه ها هم کشیده شد! آیا قاضی زاده هاشمی و میثاقی و مسئولین صدا و سیما می توانند تضمین دهند هیچ یک از عوامل صدا و سیما در فساد فوتبال دستی نداشته اند؟
در آخر اینکه درخواست انتشار مدرک و سند برای این اتهامات یک درخواست بیهوده است چرا که مدارک و اسناد در دادگاه ارائه می شوند و نه در رسانه که متهم قادر به پاکسازی آن باشد و با توجه به اینکه رضا جاودان خود یک وکیل پایه یک دادگستری است، حتماً بابت ادعاهای خود مدارک و مستندات خود را جمع آوری کرده که این حجم از اتهامات را در یک رسانه مطرح کرده است. آقایان اگر خیلی به رد اثر پرداخت ها در رمزارزها تکیه کرده اند باید بدانند که با همکاری صرافی مربوطه به سادگی می توان پرداختی به افراد را با توجه به احراز هویت کیف پول پرداخت کننده و دریافت کننده، شناسایی کرد که البته نیاز به حکم قضائی دارد.
در فساد عوامل برنامه فوتبال برتر همین بس که با به کارگیری کارشناسان داوری معلوم الحال و پخش گزینشی صحنه های داوری و جریان سازی به سود یک تیم باعث زیر پای گذاشتن عدالت شده اند. آنها به جای پیگیری موضوع هوادار متمول یک تیم که فیرپلی مالی را دور زده است مدام با دعوت از مسئولین ارشد تیم استقلال، سعی کردند افکار عمومی را از بحث اصلی فساد دور کنند.
مسئولین تلویزیون می بایست به این سوال توضیح دهند که چرا مجریان برنامه ها و گزارشگران که کارمند صدا و سیما هستند باید در تیم های ورزشی پست بگیرند و حقوق دریافت کنند؟ آیا اگر مشکلی در تیم مذکور وجود داشته باشد تضاد منافع باعث عدم رسیدگی به موضوع توسط به ظاهر مجری بی طرف نمی شود؟ این مصداق بارز فساد است آقای تلویزیون به ظاهر اسلامی! مسئولین تلویزیون با چه جراتی صحبت از پاکدستی عوامل صدا و سیما می کنند در حالی که بزرگترین دزدی رسانه ای را در سرقت پهش تلویزیونی مسابقات مختلف ورزشی از بین اسپرت در بالاترین سطح خود در تلویزیون شاهد هستیم! این حجم از پاکدستی نوبر است آقای رئیس تلویزیون!!! شما در روز روشن با افتخار پرده از بی اخلاقی و دزدی رسانه ای مجموعه خود بر می دارید وای به حال پنهان و نهان شما!!!
بخشی از اظهارات علی اصغر پورمحمدی، مدیر پیشین شبکه سه صداوسیما در برنامه برمودای شبکه نسیم سیمای جمهوری اسلامی که در هفتم خردادماه پخش شده در شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. این مقام صداوسیما در این برنامه درباره سرقت حق پخش بازی رئال مادرید و بارسلونا در شبکه سه میگوید شبکه الجزیره به آنها گفته بود: این دزدی است و نباید پخش میکردید. مگر شما مسلمان نیستید؟ پورمحمدی در ادامه میگوید: به آنها گفتیم برای شادی همین مسلمین که میگویید این را پخش کردیم.
این ادعا که چرا فردوسی پور در زمان خودش که این فساد را دیده و گزارش نکرده و ربط دادنش به خصومت شخصی با میثاقی یک تئوری خنده دار است چرا که همگان می دانند عادل فردوسی پور ک هوادار پرسپولیس است اما او بود که برای اولین بار پرونده جعل قرارداد مهدی طارمی را رمزگشایی کرد تا مشخص کند برای او فرقی نمی کند، منافع تیم محبوبش به خطر بیفتد یا تیم دیگر او در تیم عدالت قرار دارد و به قول خودش اگر 1 درصد انحراف مالی داشت، تا امروز او را بازداشت کرده بودند و رسوای عالمش می کردند. در اینکه این پروده فساد بسیار بزرگتر از پرونده مس رفسنجان است هیچ شکی وجود ندارد و با توجه به اینکه پای برخی چهره ها یارشد کشور ممکن است به قضیه باز شود و آبروریزی بزرگی شکل بگیرد، فعلاً مشخص نیست عزم قوه قضائیه برای مبارزه اساسی با فساد است یا تنها به پرونده مس رفسنجان محدود می شود. آقایان می توانند فعلاً به پشتوانه آقازاده هایی که پایشان در این فساد گیر است، خوشحال باشند که فعلاً قانون سراغشان نیامده اما با جدیتی که در قوه قضائیه دیده می شود، احتمالاً اینبار با دفعات قبل فرق خواهد داشت و به زودی همه چیز مشخص می شود. شاید بهتر باشد در فرصت اندک باقیمانده، آقایان به جای تنزل قضیه فساد در فوتبال در حد پرونده مس رفسنجان و دعوت به سکوت رسانه ای، بهتر است به دنبال معدوم کردن اثر جرم باشند!
امیدواریم با پیگیری های فردوسی پور و جاودانی در همکاری با قوه قضائیه در مبارزه با باند فساد در فوتبال، این مشکل یکبار برای همیشه حل شود و تیمها، مربیان، بازیکنان، داوران، عوامل رسانه ای فاسد مادام العمر از فعالیت فوتبالی محروم شوند.