چرا تاجرنیا به دنبال به حاشیه کشیدن استقلال است؟ علت انتخاب یزد در میزبانی از تراکتور چیست؟
در حالی که باشگاه استقلال به دلیل مدیریت فشل و ضعیف خود درگیر بحران های خودخواسته و درونی خود است و مدیریت این تیم در تامین حداقل نیازهای کادر فنی مثل زمین تمرین مناسب، استادیوم خانگی با چمن مناسب و … ناتوان است، خبر می رسد تاجرنیا در عین شگفتی قصد دارد استادیوم یزد را […]
در حالی که باشگاه استقلال به دلیل مدیریت فشل و ضعیف خود درگیر بحران های خودخواسته و درونی خود است و مدیریت این تیم در تامین حداقل نیازهای کادر فنی مثل زمین تمرین مناسب، استادیوم خانگی با چمن مناسب و … ناتوان است، خبر می رسد تاجرنیا در عین شگفتی قصد دارد استادیوم یزد را به عنوان میزبان بازی برگشت استقلال و تراکتور معرفی کند.
چرا تاجرنیا به دنبال به حاشیه کشیدن استقلال است؟

این انتخاب از آن جهت احمقانه تلقی می شود که بر هیچکس پوشیده نیست چه اتفاقاتی در جریان بازی چادرملو و تراکتور رخ داد و فحاشی هواداران یزدی به بیرانوند و عوامل و بازیکنان تراکتور فراموش نشده است. اینکه با علم به این حساسیت، مدیریت استقلال یزد را به عنوان میزبان این بازی حساس انتخاب می کند جای تامل بسیار دارد.
این در حالیست که آنها می توانستند برای انجام این مسابقه از استادیوم خانگی گل گهر سیرجان یا خیبر خرم آباد استفاده کنند اما با بی تدبیری تمام، یزد را انتخاب کردند.
آیا جناب تاجرنیا در جریان هستند که هر نوع فحاشی به عوامل تراکتور در این دیدار به پای هواداران میزبان که استقلال باشد نوشته می شود و نه باشگاه چادرملو؟
به واقع که علی تاجرنیا با سوء مدیریتی که در چند وقت اخیر از خود نشان داده هرگز لایق حضور در جایگاه فعلی به عنوان تصمیم گیر اصلی استقلال نبوده و نیست و اکنون به واسطه سوء مدیریت او و رفقایش در هیئت مدیره استقلال است که پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته است و ساپینتو نه می تواند بازیکنان مازادش را آزاد کند و نه برای پست هایی که ضعف در آن دیده می شود، بازیکن جایگزین جذب کند.

اوج هنر آقایان تاسیس و تشکیل تیم های استقلال در رشته های دیگر و در شهرهای مختلف کشور است که جز بر هم خوردن تمرکز مدیریت از توجه به تیم اصلی فوتبال، تاکنون هیچ چیز به همراه نداشته است.
چنین حرکتی در هیچ باشگاه حرفه ای داخلی یا خارجی تاکنون دیده نشده و مشخص نیست نیت و هدف پشت پرده تاجرنیا از تشکیل این تیم ها در شهرهای مختلف چیست؟ آیا مثلا تیم های رشته های مختلف ورزشی سپاهان یا گل گهر در شهرهای دیگر به میدان می روند یا تیم بسکتبال بارسلونا در سویا به میدان می رود و هندبال بارسلونا در والنسیا به میدان می رود و تیراندازی با کمان بارسلونا در شهر تنریف مسابقه می دهد؟! این سبک مدیریت من درآوردی و ابداعی با چه منطق حرفه ای در استقلال اجرا می شود؟
پی نوشت: اینکه دوستان بالاخره بعد از گذشت یک نیم فصل به فکر تامین نیاز اولیه سرمربی و بازی در چمن هموار افتاده اند خوب است اما چرا یزد؟ با سوابق رنگی که از رییس هیئت فوتبال یزد سراغ دارید و حواشی که در این شهر برای تراکتور ایجاد شده بود بهتر این بود که به فکر میزبانی از تراکتور در شهر دیگری غیر از یزد باشید.