کد خبر:47298
پ

فساد سازماندهی شده داوری به سود پرسپولیس در بازی مقابل مس رفسنجان

صحبت از وجود فساد در فوتبال و اشتباهات مکرر داوری در چند سال اخیر به قدر تکرار شده که تیم ها خود را نه تنها آماده رقابت با رقبا می کنند، بلکه با این پیش فرض که همواره قبل از شروع مسابقه به لطف چینش داوران شائبه دار(!) یک گل از تیم محبوب آقایان عقب […]

بنر فانتزی بتاکاپ

صحبت از وجود فساد در فوتبال و اشتباهات مکرر داوری در چند سال اخیر به قدر تکرار شده که تیم ها خود را نه تنها آماده رقابت با رقبا می کنند، بلکه با این پیش فرض که همواره قبل از شروع مسابقه به لطف چینش داوران شائبه دار(!) یک گل از تیم محبوب آقایان عقب هستند، به مسابقات پای می گذارند.

فساد سازماندهی شده داوری به سود پرسپولیس در بازی مقابل مس رفسنجان

رد پای اشتباهات عجب کمک داوران در قهرمانی تیم خاص به وضوح دیده می شود

فرمول آقایان نیز مشخص است. در نیم فصل اول تلاش می کنند تا حتی المقدور اتفاق خاصی رخ ندهد و یا تیم محبوب خود به لطف زور و بازوی خود به صدر جدول نزدیک شود ولی اگر رقبا پیشی گرفتند، با اعمال اشتباهات داوری به سود این تیم و ضرر رقبا، فاصله را به حداقل برسانند تا اگر در انتهای فصل احیاناً نیاز به دخالت مستقیم برای مهندسی نتایج به سود تیم محبوب خود بود، کار سختی پیش رو نداشته باشند چرا که با یک سوت اشتباه به ضرر رقیب و یک سوت اشتباه به سود تیم محبوب خود، معادله حل خواهد شد! اما اگر اختلاف امتیاز زیاد شده باشد، این اتفاق پیچیده می شود و در آن صورت، قهرمان کردن تیم محبوب آقازاده سخت می شود!

با نگاهی به روند تیمها در طول این فصل و فصول گذشته به سادگی می توان پی به این نکته برد که در 3-4 هفته پایانی به یکباره سوت های اشتباه به ضرر رقبا و به سود تیم محبوب آقایان افزایش پیدا می کنند و همین سوتها باعث دگرگونی جدول مسابقات و تغییر قهرمان در هفته های پایانی شده است.

اینکه رئیس کمیته داوران و رئیس سازمان لیگ متهم به حضور در فساد هستند اتفاق عجیبی نیست چرا که رصد اتفاقات فوتبال در سالهای اخیر این موضوع را نشان می داد که اتفاقات فوتبالی در زمین مسابقه رقم نمی خورد. اما نکته اینجاست چرا نهاد بررسی کننده، به موضوع حضور مافیایی مهدی تاج در راس فدراسیون فوتبال ورود نکرده و با وجود پرونده مفتوح فساد ایشان، به یکباره یک کودتا علیه عزیزی خادم شکل گرفت و مهره سوخته آقایان مجدداً به فوتبال بازگشت؟  نکته جالب اینکه تمام قهرمانی های تیم محبوب آقایان در دوره جناب مهدی تاج به دست آمده و هر وقت ایشان مسئول نبوده، تیم دیگری به عنوان قهرمان رسیده است!  جالبتر اینکه با حضور مهدی تاج، قوانین بسیاری به سود تیم محبوب آقایان تغییر کرده که از آن جمله می توان به سرپوش بر روی جعل اسناد ارسالی این تیم به afc، عدم کسر امتیاز از آن تیم به خاطر عدم پرداخت مطالبات باشگاه شهرخودرو در چند نوبت، تعویق زمان شروع مسابقات به خاطر دیر اضافه شدن سرمربی، تغییر زمان سوپر جام از ابتدای لیگ به نیم فصل به خاطر خسته جسمی و روحی بودن تیم به خاطر ناکامی در فینال آسیا، وضع قانون منع جذب مربی خارجی تنها برا 6 ماه به منظور دیپورت قطعی استراماچونی و عدم بازگشت او به تیم رقیب، پرداخت غیرقانونی تحت عنوان کمک به تیم محبوب آقایان، حذف استقلال قهرمان بدون شکست لیگ از آسیا به منظور فراهم شدن حضور تیم محبوبشان در آسیا و در آخرین مورد نیز لغو قانون کسر امتیاز از تیم هایی که سقف قرارداد را رعایت نکرده اند.

امروز بعد از گذشت یک سال هنوز افکار عمومی نمی داند که چرا سرمربی وقت استقلال (ساپینتو) در فینال جام حذفی بعد از گل ویرانگر محمد مرادمند  مقابل تیم محبوب آقایان در دقیقه 100 از کنار زمین اخراج شد و برای رفتن و عدم بازگشت او به فوتبال ایران، محرومیت 4 ماهه برای وی در نظر گرفته شد! امروز افکار عمومی پاسخ قانع کننده ای از سوی کمیته داوران بابت حضور داور مسابقه فینال جام حذفی سال گذشته در جشن قهرمانی پرسپولیس نشنیده است.

اما صحبت از یک باند فساد است و نه یک فرد یا مجموعه. باندی که توسط یک نهاد بالادستی حمایت می شود و تاکنون نیز ردپایی از خود برجا نگذاشته است چرا که دوران رشوه های ملموس مثل سکه های لای گز و … به اتمام رسیده و بسیاری از انتقال ها به صورت رمز ارز به حساب آقایان واریز می شود که هیچ ردی از آن در حساب بانکی افراد باقی نمی ماند. در این شرایط نهاد بازرسی می بایست به موضوع اموال و دارایی های فرد و اطرافیانش در طول چند سال اخیر ورود کرده و منبع به دست آمدن این دارایی ها و افزایش ثروت ناگهانی را از وی جویا شود. باید به حساب برخی نمایندگان بی لیاقت و فاسد مجلس و البته وزرا که در این جریان فساد حضور دارند و مانع از اعمال قانون انقلابی “از کجا آورده اید مسئولین” هستند نیز رسیدگی شود. به عنوان مثال چطور ممکن است یک مجری تلویزیونی که کارمند صدا و سیما است به یکباره  استایل زندگی اش از متوسط به فوق لاکچری تغییر پیدا کند؟  آیا نهاد بازرسی به اموال و دارایی های داوران و کمک داوران شائبه دار ورود کرده است؟ چرا در خصوص اتهامات فساد رئیس فدراسیون فوتبال و باندش، اطلاعات واضحی به افکار عمومی داده نمی شود؟ چرا در خصوص علت محرومیت پنج ساله سرپرست تیم محبوب آقایان و بخشش ناگهانی اش توضیحی داده نمی شود؟ همه چیز قرار نست با یک تلفن و دهن کجی به افکار عمومی و زیر پا گذاشتن عدالت و اخلاق حل شود …

اینکه شاهد باشیم کمک داوران در یک فصل با 7 بار اشتباه محرز و صحیح اعلام کردن گل های آفساید یک تیم معلوم الحال، زمینه قهرمانی این تیم را فراهم کرده اند، جای تامل و البته تاسف دارد. اینکه مهدی تاج در طول نزدیک به 10 سال حضورش درر ا فدراسیون فوتبال هر فصل به بهانه ای از آوردن VAR به لیگ طفره می رود، شائبه دار است. با توجه به اتفاقات فصل اخیر به نظر می رسد زمین بازی تغییر کرده و باند مافیایی به جای داوران بر روی کمک داوران سرمایه گذاری کرده است!

اینکه کمک داور جنجالی دیدار پایانی تیم محبوب آقایان با مس رفسنجان پیشتر در فیسبوک ارادتش را به تیم محبوبش ابراز کرده بماند اما نکته جالب اینکه در همان مسابقه، سه بار گلزن گل قهرمانی تیم محبوب آقایان در آفساید قرار داشت و هر سه بار همین کمک داور حکم به ادامه باز داد و آفساید اعلام نکرد! جالبتر اینکه  کارگردان تلویزیونی معلوم الحال  که ظاهراً جزئی از این پازل فساد است، صحنه های مشکوک را با دقت به تصویر نکشید اما همین کارگردان بیش از 10 بار صحنه برخورد یا عدم برخورد توپ به پای بازیکن فولاد که منجر به کرنر منجر به گل استقلال شد را به تصویر کشید! و در نهایت در این قیف فساد، آن برنامه معلوم الحال که سیرک برتری بیش نیست با استفاده از کارشناسان داوری رنگی و آنها که عداوت خود را با رقیب تیم محبوب آقایان علنی کرده اند، یا صحنه های مهم بازی را نشان نمی دهد یا گزینشی نشان می دهد و در نهات با کارشناسی عجیب چند به ظاهر کارشناس داوری سکه بگیر که قبلاً در زمان دادکان حکم محرومیتشان قطعی شده بود، حقیقت را وارونه نشان می دهد و سعی در جریان سازی به سود یک تیم می کنند.

 

امروز مشخص شد که چه تیمی بیشترین سود را از نیامدن VAR به فوتبال ایران برده است و چه دستهایی در 3 هفته پایانی هر فصل به کمک این تیم می آیند تا ابر و باد و مه و خورشید دست به دست هم بدهند تا تیمی جامی به دست بیاورد و احتمالاً Bet چند آقازاده روی قهرمانی تیم محبوبشان Win شود.

چند نمونه از مهندسی نتاج در 3-4 هفته پایانی لیگ به سود تیم محبوب آقایان و ضرر رقیب:

  1. اشتباه داور در عدم اعلام خطای خطرناک گولسیانی (ضربه با آرنج به بازیکن نساجی) و تبدیل شدن همان توپ به گل در دیدار پرسپولیس و نساجی که سرخ پوشان ده نفره هم شده بودند
  2. اشتباه داور در عدم اعلام پنالتی به سود شمس آذر در هفته 29 لیگ در حالی که شمس آذری ها نتیجه را 1-1 کرده بودند
  3. اشتباه کمک داور در عدم اعلام آفساید گولسیانی در هفته آخر در بازی پرسپولیس و مس رفسنجان
  4. اگر به این کلکسیون، اشتباه داور در عدم اعلام پنالتی روی رضاوند در دیدار استقلال تیم مقابل نساجی هم اضافه کنید به سادگی می توانید متوجه شوید در 4 هفته پایانی چطور نتایج به سود یک تیم و ضرر تیم دیگر مهندسی شد.

امیدواریم عادل فردوسی پور با ورود جدی به این قضیه فساد در فوتبال ایران، دست این افراد را یکبار برای همیشه نه فقط برای افکار عمومی بلکه فیفا و afc رو کند و جام های فساد تیمی که تنها با کمک همین باند فساد توانسته ویترین خالی و بی افتخارش را پر کند، بازپس گرفته شود.

ادامه این روند فاسد بدون شک اطمینان مردم به عزم نظام بر مبارزه با فساد را از بین می برد و چه خوب که وقتی صحبت از مبارزه با فساد در بخش های اقتصادی می شود، فساد گسترده در فوتبال هم بررسی شده و با عوامل آن برخورد قاطع انجام شود. این نباشد که چون فلان شخصیت روزگاری در سپاه پاسداران عضو بوده با چند تماس به چند سردار و مقام رده بالای نظام از مجازات فرار کند. البته این دستور از بالا و تصمیم گیری نهادهای فرادولتی برا نتایج فوتبال در فصل گذشته عیناً توسط مسئولین تائید شد و وقتی مکان میزبانی تیم محبوب آقایان از پیکان به ورزشگاه آزادی منتقل شد(!) تنها جمله ای که مسئولینی برگزار کننده گفتند این بود: “ما کاره ای نیستیم، دستور از بالا بود” و مشابه همین اتفاق وقتی برای تیم رقیب افتاد و همان مقامات بالارده اصرار کردند که استقلال در ورزشگاه خالی دستگردی مقابل پیکان بازی کند، تقریباً مشخص است که این فوتبال کثیف نتایجش در کجا تعیین می شود.

اینکه تیم محبوب آقایان در دو حضور در فینال آسیا و دو دربی امسال و بازی برگشت مقابل الدحیل در ورزشگاه آزادی که فناوری VAR مورد استفاده قرار گرفت و موفقیتی حاصل نشد، خود گواه دیگری بر این مدعاست که کدام تیم از استقرار VAR متضرر می شود!!!

مطلب فوق، ذره ای از میلیون ها شائبه و ابهام در نحوه برگزاری مسابقات در سالهای اخیر است؛ در صورتی که هر یک از نهادها یا مسئولین، پاسخ قانع کننده ای برای موارد مطرح شده دارند، این آمادگی را دارییم تا به صورت موردی، پاسخ دوستان را منعکس کنیم.

دیدگاه کاربران 2 دیدگاه
  • احسان 3 ژوئن 2024 / 10:06 ب.ظ

    خواهش میکنم یک متن گسترده بنویسید برای فیفا که به فساد در فوتبال در ایران ورود کنن و var هم حتماً الزام کنن داشته باشه
    والا دیگه خسته شدیم چقدر فساد دیگه کلا ضایع هم فساد میکنن

  • کوروش 3 ژوئن 2024 / 1:37 ب.ظ

    شکایت دزد پیش شاه دزد بردن اشتباهه ، فقط باید به فیفا گزارش داده بشه ، نمیدونم 15 تا باشگاه جمع بشن ( اگه شرف و غیرت داشته باشن ) یا چند تا وکیل تمام فیلمها و مستندات و وردارن ببرن مقرر فیفا تا اونا بیان جمع کنن این فساد خونه رو والا هیچ رقمه درست بشو نیست آی نمیدونم وار بیاد و تاج و وردارن و افشاریان بی ناموس عزل بشه و … ( بدتر از اینها رو دارن و میزارن جاشون ) ، فقط و فقط اطلاع رسانی به فیفا چاره اینه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید