تحلیل فنی استقلال و تراکتور (0-0) | ساپینتو با تیم دومش نتیجه خوبی گرفت/ لزوم اخراج سریع تاجرنیا
آخرین بازی هفته شانزدهم لیگ برتر با تساوی 0-0 بین استقلال و تراکتور به پایان رسید تا در این هفته هر 4 مدعی قهرمانی متوقف شده باشند. این دیدار که شاید عجیب ترین بازی تاریخ دو تیم لقب بگیرد در شرایطی برگزار شد که استقلال در یزد، میزبان تراکتور بود و جالب تر اینکه […]
آخرین بازی هفته شانزدهم لیگ برتر با تساوی 0-0 بین استقلال و تراکتور به پایان رسید تا در این هفته هر 4 مدعی قهرمانی متوقف شده باشند.
این دیدار که شاید عجیب ترین بازی تاریخ دو تیم لقب بگیرد در شرایطی برگزار شد که استقلال در یزد، میزبان تراکتور بود و جالب تر اینکه در برهه ای این اتفاق افتاد که نا به مسائل امنیتی بازی بدون تماشاگر برگزار شد.

از همه اینها عجیب تر نیمکت نشینی تعداد زیادی از بازیکنان خارجی تراکتور و غیبت همه بازیکنان خارجی استقلال بود. اما این موارد، همه شگفتی های این بازی استثنایی نبود بلکه فسخ قرارداد دو دستیار اول سرمربیان دو تیم به ادعای ناامنی در ایران، از جمله موارد مهم این مسابقه بود. انتظار می رود، حداقل 2-3 بازیکن خارجی استقلال نیز به همین دلیل به سمت فسخ یک طرفه قرارداد بروند که در آن صورت، باشگاه استقلال عملاً به خاک سیاه خواهد نشست چرا که با شیرین کاری مدیرانش از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شده و به ادگی مجوز خروج رامین رضائیان و عارف آقاسی هم صادر شده تا سایپنتو حتی برای انتخاب 11 بازیکن اصلی تیمش هم دچار مشکل شود و بازیکن خاص و تاثیرگذاری روی نیمکت نداشته باشد. نکته جالب تر اینکه باز هم با خودزنی مدیران استقلال و تعلل آنها در تعیین تکلیف وضعیت اندوونگ، او با استقلال فسخ کرده و آبی ها علی رغم تمدید قرارداد با او تا 2028 نمی توانند از او استفاده کنند. اتفاقی مشکوک که به نظر می رسد پای منافع مالی عده ای در این موضوع در میان بوده است و لزوم ورود نهادهای نظارتی را می طلبد.
هر چه که هست، تاجرنیا با سوء مدیریت خود عملاً استقلال را نابود کرد تا ضعیف ترین نسخه استقلال به مسابقه با تراکتور برسد.
هایلایت های بازی برای استقلالی ها
این مسابقه برای استقلال بار فنی خاصی نداشت و این تیم سعی می کرد با توجه به بضاعت خود و البته توقف پرسپولیس و سپاهان در دیدارهای خود با 1 امتیاز از این دیدار دشوار خارج شود که در نهایت این اتفاق رخ داد و دو تیم به تساوی 0-0 رسیدند.
بدون تردید بهترین بازیکن استقلال در این مسابقه حبیب فرعباسی بود که با چند رفلک مناسب و جاگیری خوب، مانع از گل شدن توپ های بازیکنان تراکتور شد. شاید اگر آدان با حرکات کندش در این مسابقه در درون دروازه قرار داشت، حداقل یکی از موقعیت های تراکتور به گل تبدیل می شد.
از نکات بارز این دیدار عملکرد طنز و بسیار ضعیف عارف غلامی بود که بارها با پاس های عرضی خود، تراکتور را در موقعیت گل قرار داد. حسین گودرزی نیز از چند بازی قبل به شکل واضحی در افت قرار دارد و اشتباهات سریالی او به ناگهان آهنگ هجومی استقلال را متوقف می کند و در نهایت باز هم ثابت شد دو هافبک با خصوصیات مشابه در جلوی مدافعین، ریتم و حرکت تیمی استقلال را کند می کند. چشمی و رزاق نیا باز هم نشان دادند اگرچه در کارهای دفاعی خوب هستند اما در موقعیت حمله دیر به جمع عناصر هجومی اضافه می شوند و قابلیت پاسوری قابل توجهی هم ندارند که بتوانند در ضد حملات به تیمشان کمک کنند.
هر چه که بود ساپینتو این دیدار دشوار را با بازیکنان ذخیره و جوان خود با موفقیت پشت سر گذاشت تا یکی از دیدارهای مهم خود با مدعیان قهرمانی و کسب سهمیه را در نیم فصل دوم، سپری کرده باشد.