8 برنامه ویژه ایران برای آمریکایی ها برای پلن محاصره دریایی، توقیف نفتکش و حمله به زیرساختها
بتاکاپ – به نظر می رسد باید آماده دور جدید تنش بین ایران و آمریکا باشیم. وقتی طرفین زمان یکدیگر را متوجه نمی شوند و از جملات و عبارات تفاهمنامه به سود خود تفسیر و تعبیر می کنند، راهی جز درگیری نظامی برای حل مسئله باقی نمانده است. در این درگیری یا ایران تسلیم می […]
بتاکاپ – به نظر می رسد باید آماده دور جدید تنش بین ایران و آمریکا باشیم. وقتی طرفین زمان یکدیگر را متوجه نمی شوند و از جملات و عبارات تفاهمنامه به سود خود تفسیر و تعبیر می کنند، راهی جز درگیری نظامی برای حل مسئله باقی نمانده است. در این درگیری یا ایران تسلیم می شود و یا آمریکا مجبور می شود با تمام ادعاهایش منطقه را با دست خالی ترک کند و گزینه بینابینی وجود نخواهد داشت.
8 برنامه ویژه ایران برای آمریکایی ها برای پلن محاصره دریایی، توقیف نفتکش و حمله به زیرساختها
در این شرایط که ایران رهبری ایران به طور علنی اعلام کرده به سمت انتقام گیری مستقیم از تمام افرادی که در حذف سران نظامی و رهبران کشور نقش داشته اند، پیش می رود، اولین قربانی لیست امروز به طرز مشکوکی از دنیا رفت. مرگ سناتور لیندسی گراهام که از حامیان بزرگ ترامپ در جنگ علیه ایران بود یک پیام ویژه برای ترامپ و نتانیاهو دارد که آنها دیگر در امان نیستند و هر لحظه ممکن است مورد هدف قرار بگیرند.

مهمترین بحث در حال حاضر موضوع هسته ای نیست و طرفین بر سر باز یا بسته بودن تنگه هرمز و نحوه مدیریت بر آن اختلاف دارند. جایی که ایران قبول نمی کند مسیر جایگزین توسط آمریکا تعیین شود و کنترل کل تنگه هرمز را حق قانونی خود می داند و آمریکایی ها مدعی هستند این موضوع به ایران ارتباطی ندارد چرا که آنها توانسته اند راهی برای خروج کشتی ها از قسمت جنوبی تنگه هرمز در آب های عمان برای نفتکش ها ایجاد کنند و مدیریت عبور و مرور شناورها را به دست بگیرد! اما ایران که به خوبی می داند در صورت تن دادن به پذیرش کریدور جدیدی که آمریکایی ها در تنگه هرمز ایجاد کرده اند کارت برنده ش در مذاکرات از بین خواهد رفت، به هر روش ممکن در 3 روز گذشته با شلیک به سمت نفتکش ها و شناورهای باری مانع از عبور آنها از قسمت جنوبی تنگه هرمز شده اند و با توجه به حملات 3 روز اخیر آمریکایی ها در پی مین ریزی مجدد در تنگه هرمز هستند.
با توجه به شرایط فعلی به نظر می رسد گزینه هایی همچون محاصره دریایی، توقیف کشتی هایی با مبدا و مقصد بنادر ایران، تحریم های شدید نفتی و حتی حمله به زیرساختهای کشور از جمله گزینه های روی میز ترامپ برای وادار کردن ایران به پذیرش شرایط جدید باشد.
ایران برای مقابله با این تهدیدات آمریکا چه باید بکند؟

به طور واضحی مسئولین سیاسی و نظامی کشور می بایست دست از انفعال بردارند و به صورت علنی طی یک جدول مشخص به طرف مقابل اعلام کنند در صورت عملیاتی شدن هر یک از اقداات فوق، یک ما به ازای مشخص فعال خواهد شد.
1.به عنوان مثال در صورت توقیف یا هدف قرار گرفته شدن هر شناور ایرانی، 3 نفتکش متعلق به کشورهای متخاصم هدف قرار خواهد گرفت!
2.در صورت حمله به زیرساخت های کشور، پالایشگاه ها و مخازن آب شیرین کن کشورهای حامی آمریکا در جنگ اخیر هدف قرار خواهد گرفت.
3.در صورت شروع یک جنگ تمام عیار با همراهی اسرائیل، تنگه باب المندب نیز بسته خواهد شد.
4. در صورت وضع تحریم های نفتی و و محاصره دریایی، اجازه عبور هیچ کشتی از تنگه هرمز وابسته به کشورهای متخاصم داده نخواهد شد.
5.در صورت حمله اتمی به ایران، تاسیسات اتمی اسرائیل مورد هدف قرار خواهد گرفت.
6.در صورت ترور هر یک از مقامات ارشد کشور، هر یک از مقامات ارشد کشورهای متخاصم به طور مستقیم در هر کشوری که در تیررس قرار بگیرند، هدف حمله قرار خواهد گرفت.7. در صورت حمله زمینی به کشور، ایران نیز مجاز خواهد بود با حمله مستقیم به کشورهای کویت، امارات و بحرین در صدد الحاق خاک آنها به کشور اقدام کند.
8.در صورت هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی و آموزشی، تمام منافع آمریکا و شرکت های آمریکایی در منطقه به هدف مشروع موشک های ایران تبدیل خواهند شد.
هشدار به ناتو و اتحادیه اروپا در خصوص ورود به تنش ایران و آمریکا
با توجه به اظهارات صریح ناتو مبنی بر حمایت از حملات آمریکا به ایران در طول جنگ 40 روزه رمضان و تمایل چند کشور مثل انگلیس و فرانسه برای مداخله در زمینه بازگشایی تنگه هرمز می بایست به این کشورها هشدار داده شود در صورت هرگونه مداخله نظامی در تنش اخیر، منافع و پایگاه های این کشورها در منطقه به هدف مشروع ایران تبدیل خواهند شد چه بسا برد واقعی موشک های ایران قادر خواهد بود قلب اروپا را از نقاط شمالی کشور هدف قرار دهد. واقعیت این است که ایران در حال حاضر چیزی برای از دست دادن ندارد و با برترین قدرت نظامی جهان گلاویز شده و کمک سایر کشورها به برترین قدرت نظامی جهان چیزی را در معادلات جنگ تغییر نخواهد داد بلکه تنها عمق ویرانی کشورهای متخاصم را بیشتر خواهد کرد چرا که وقتی پای بقا و موجودیت نظام جمهوری اسلامی وسط باشد، موشک های ایرانی مثل رگبار بر سر پایگاه ها و اهداف نظامی این کشورها در منطقه و حتی خاک خودشان فرود خواهد آمد. ایران می بایست هزینه تشدید تنش را برای طرف مقابل بالا ببرد تا جرات بازگشت به جنگ تمام عیار را نداشته باشد. اگر با بستن تنگه باب المندب و تنگه هرمز و بمباران چند پالایشگاه منطقه این اتفاق شدنی باشد، حتماً می بایست این اتفاق رخ دهد همانطور که یمنی ها توانستند با بمباران آرامکو، آمریکا را از منطقه فراری دهند.
پی نوشت: آمریکایی ها با اشتباه محاسباتی خود مبنی بر اینکه در طول این چند روز آتش بس توانسته اند ذخایر جهانی نفت را تا حدود 6 ماه آینده پر کنند، به فکر تهاجم همه جانبه به ایران افتاده اند اما اگر بدانند پس از این 6 ماه دیگر پالایشگاهی در کشورهای عربی وجود ندارد که بتواند نیاز آنها در زمستان سخت 2026 را تامین کند، دست از شرارت و قلدرمابی برمی دارند. آمریکایی ها قصد دارند به صورت فرسایشی و در شرایط نه صلح و نه جنگ، اهداف استراتژیک ایران از جمله پایگاه های موشکی، رادارها و دکل های مخابراتی و … را هدف قرار دهند و خود را آماده نبرد بزرگ نهایی می کنند اما ایران می بایست در اقدامی پیشدستانه جلوی این طرح را بگیرد و با رویکردی بازدارنده و قاطع به شرایط جنگی بازگردد چرا که ترامپ در آستانه انتخابات میان دوره ای اصلا تمایلی به شروع مجدد جنگ ندارد و اساساً دیگر مجوزی از سمت کنگره برای انجام اینکار ندارد.