کد خبر:15434
پ

متلک سنگین امیرحسین صادقی به مدافع پرسپولیس: آقای عقده ای! 1 دقیقه قهرمانی انقدر شیر شیر ندارد!

امیرحسین صادقی مدافع سابق استقلال در واکنش به پست اینستاگرامی محمدحسین کنعانی زادگان صحبتهای تندی را نثار او کرد.   متلک سنگین امیرحسین صادقی به مدافع پرسپولیس: آقای عقده ای! 1 دقیقه قهرمانی انقدر شیر شیر ندارد! 🔹آن زمان که استقلال هر سال در آسیا بود خبری از این آقایان نبود. زمانی که ما پروازهای […]

امیرحسین صادقی مدافع سابق استقلال در واکنش به پست اینستاگرامی محمدحسین کنعانی زادگان صحبتهای تندی را نثار او کرد.

 

متلک سنگین امیرحسین صادقی به مدافع پرسپولیس: آقای عقده ای! 1 دقیقه قهرمانی انقدر شیر شیر ندارد!

متلک سنگین امیرحسین صادقی به مدافع پرسپولیس: آقای عقده ای! 1 دقیقه قهرمانی انقدر شیر شیر ندارد!

🔹آن زمان که استقلال هر سال در آسیا بود خبری از این آقایان نبود. زمانی که ما پروازهای مان از فرودگاه امام خمینی بود و سایر تیم ها تا فرودگاه مهر آباد از تهران خارج می شدند کجا بودند؟ چرا آن زمان از مسئولان وزارتی و غیره خبری نبود ولی الان در این چند ساله این با این همه فرق گذاشتن بین دو تیم تهرانی هر کاری از دستتان برمی آید برای رساندن یک تیم به آنجایی که برای ما خاطره است هر کاری می کنید!

🔹چطور وزیر با یحیی گل محمدی لایو اینستاگرام می رود ایرادی ندارد؟ اصلا چون یک تیم هوادار دارد مهم نیست! مگر دیگر تیم ها طرفدار ندارند و بی کس و کار هستند؟ اینقدر یک تیم را لوس نکنید! لوسش کردید که نمی تواند یک فینال را رد کند و قهرمان شود!

🔹آقای کنعانی زادگان، شما عقده های شهرنشینی ات را با ورود به تیم استقلال باز کردی و تهران را دیدی! چه زود یادت رفت و حالا برای همین تیم کری می خوانی! یک دقیقه قهرمانی که این همه “شیر شیر” کردن ندارد.

دیدگاه کاربران 26 دیدگاه
  • ابی 21 دسامبر 2020 / 4:57 ب.ظ

    دست صادقی درد نکنه پوز این کنعانی بیشعور رو به زمین مالید…. آخه جالب اینجاس این عقده ای تو استقلال بوده و استقلال بهش بال و پر داده حالا رفته اونور عقده ای شده و پرو بشکنه دستی که نمک نداره کنعانی نکبت بیخاصیت

  • ناشناس 21 دسامبر 2020 / 4:39 ب.ظ

    بچه پرو اونایی که فوتبالت رو دیدن میدون چه چاقالی بودی حالا برا این و اون خط ونشون میکشی کی هر سال آسیا بودی؟ دسته ۳ یادته ؟
    دهن گشادت رو ببند

  • بهزاد 21 دسامبر 2020 / 4:37 ب.ظ

    ببین‌.دنیاچقدر.بدبخت.شده.اینم.آدم.شده

  • تاجیک 21 دسامبر 2020 / 4:23 ب.ظ

    دستت درد نکند امیر حسین خان باغیرت

    • ناشناس 21 دسامبر 2020 / 5:03 ب.ظ

      هی آقای عقده ای این کمپانی مانیست که عقده ایه این تو بیشعور چلمن عقده ای هیتی که اینجوری خالی میکنی و نمیدونی چطور از سوزشت کم کنی ،شما کیسه کشای چلمن کی میخواید دست از سرما بردارید وبه تیم خودتون رسیدگی کنید ؟
      یکی به اینا بگه کیسه کش برو کیستو بکش ،اینکه ما قهرمان غرب آسیا و نایب قهرمان شدیم و اینکه چند ساله پشت سرهم قهرمان میشیم و همچنان پایین کشیدن ما از صدر جدول دیگه هدفتون نیست رویاتونه کثافت

  • Ali 21 دسامبر 2020 / 3:12 ب.ظ

    آخه بچه مزلف که داغ ابن رو داری که هیچ زمانی جز گزینه هدی پرسپولیس نبودی وبعنوان چرت گل بخودی ور تیمت معروف بودی الدنگ . بچه های هم تیمیات وقتی بازی میکردی میگفتن اول مواظب صادقی باشیم تا فرواردهای حریف .
    اینقدر از دهان گشادت لات والات در نکن . متلک شهرستانز بودن به کنعتنی میرنی . همون شهرستانی که تو وامثال تو از پول نفت آن داری چرت گویی میکنی . آشغال تر ازتو مهدی فنونی زاده . سما کجا حسن روسن وپورحیدری وحجازی کجا . وطن فروش وبی سروپا به تمام‌معنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید