کد خبر:52852
پ

قرار بود در ایران آشوب خیابانی شود اما در آمریکا و اسرائیل مردم با No Kings به خیابان ها ریختند

در حالی که دشمن برای حمله به ایران و سرنگون کردن نظام برنامه های از قبل آماده شده ای چیده بود و حساب ویژه ای بر روی حمله کردها از مرزهای غربی و آشوب خیابانی توسط هسته های موساد در داخل کشور کرده بود اما طرح های انها با آگاهی و هوشیاری ملت بصیر ایران […]

در حالی که دشمن برای حمله به ایران و سرنگون کردن نظام برنامه های از قبل آماده شده ای چیده بود و حساب ویژه ای بر روی حمله کردها از مرزهای غربی و آشوب خیابانی توسط هسته های موساد در داخل کشور کرده بود اما طرح های انها با آگاهی و هوشیاری ملت بصیر ایران در کنار رشادت نیروهای مسلح کشورمان ناکام ماند و حالا مکر آنها به خوشان بازگشته است. به طوری که اکنون هزاران نفر در آمریکا و اسرائیل در اعتراض به جنگ بی معنای امریکا علیه ایران که به بهانه های واهی صورت گرفته، خواستار توقف فوری جنگ و استیضاح و برکناری ترامپ هستند. آمریکایی ها با حضور در 3100 شهر در سراسر ایالات متحده و راه اندازی کمپین No Kings خواستار برکناری حاکم مستبدی همچون ترامپ شده اند که به هیچ قانون داخلی و بین المللی پایبند نیست. در طرف مقابل اهالی سرزمین های اشغالی که از همه طرف زیر ضرب موشک های حزب الله، انصار الله یمن و نیروهای مسلح ایران هستند و روز و شب خود را در پناهگاه ها می گذرانند، این روزها با برگزاری تجمعات اعتراضی شدید علیه نتانیاهو خواستار محاکمه وی شدند.

قرار بود در ایران آشوب خیابانی شود اما در آمریکا و اسرائیل مردم به خیابان ها ریختند

آمریکایی ها و اسرائیلی ها معتقدند هر دو جنایتکار جنگی کشورشان یعنی ترامپ و نتانیاهو برای جلوگیری از رسیدگی به پرونده های فساد مالی و اخلاقی خود به خصوص در ماجرای اپستین، وارد این جنگ شده اند تا از ادامه رسیدگی به این پرونده ها جلوگیری شود.

شاید بد نباشد آن دسته از سلطنت طلبان ایرانی که مدعی بودند پلیس آمریکا در موارد مشابه برخوردی رئوفانه با معترضین در پیش می گیرد صحنه های برخورد خشن پلیس با معترضین را با دقت تماشا کنند. آنها باید بدانند که اگر همین معترضین مسلح بودند، پلیش آمریکا آتش به روی آنها می گشود و هیچ مماشاتی در کار نبود همانگونه که هیچ مماشاتی با افراد مسلح در اغتشاشات دی ماه ایران در کار نبود و متاسفانه علی رغم هشدارهای مسئولین امنیتی عده ای بی گناه ناخواسته به سپر انسانی معاندین و تروریست ها تبدیل شدند تا نه تنها وضعیت ایران بلکه جهان به کلی به هم بریزد.

این سزای حماقت چاهزاده پهلوی و همه هواداران اوست که به تصور کمک آمریکا خواستار بمباران ایران شدند. آنها تصور می کردند با بمباران ایران و ترور چند شخصیت ارشد نظام جمهوری اسلامی، ظرف 48 ساعت نظام سقوط می کند اما امروز در روز سی ام جنگ همه معادلات به سود ایران برگشته و هدف ترامپ از سرنگونی نظام به باز کردن تنگه هرمز تقلیل پیدا کرده است!!

آنها که در نابودی توان موشکی و هسته ای ایران ناکام بودند امروز به زیرساخت های غیرنظامی حمله می کنند تا با صدای بلندتری شکست خود در دنیا را فریاد بزنند.

جهان پس از این جنگ بدون شک با یک آمریکای منزوی یک اسرائیل فلج شده و یک ایران قدرتمند مواجه خواهد بود… لطفی که سلطنت طلبان به جمهوری اسلامی در نمایش قدرت و استفاده از ابزار مدیریت تنگه هرمز و به تبع آن بی اثر کردن تحریم های نفتی کردند هیچکس نمی توانست انجام دهد.

عکس های اعتراضات گسترده آمریکایی ها در کمپین No Kings

کلیدواژه : آمریکاجنگسیاسی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید