کد خبر:49878
پ

نظری جویباری گرگی در لباس میش | دروغ هایتان کی تمام می شود؟

روز اولی که علی نظری جویباری به عنوان مدیرعامل و اعضای شناخته شده هیئت مدیره استقلال معرفی شدند، تصور بر این بود که وضعیت استقلال از آشفته بازاری که سمیعی و شهریاری به وجود آورده اند، بهتر خواهد شد اما با رصد اتفاقات رخ داده به سادگی می توان دریافت که عمداً یا سهواً مدیران […]

بنر فانتزی بتاکاپ

روز اولی که علی نظری جویباری به عنوان مدیرعامل و اعضای شناخته شده هیئت مدیره استقلال معرفی شدند، تصور بر این بود که وضعیت استقلال از آشفته بازاری که سمیعی و شهریاری به وجود آورده اند، بهتر خواهد شد اما با رصد اتفاقات رخ داده به سادگی می توان دریافت که عمداً یا سهواً مدیران استقلال، کمر به نابودی این تیم بسته اند! کاری که پس از پیروزی انقلاب در سال 57 به نوبت بر سر تیمهای قدیمی ایران آمد و تیمهای با ریشه ای همچون پاس، دارایی، بانک تجارت، هما، بهمن، آرارات، ابومسلم و … محو شدند و گردانندگان این بازی قصد داشتند تا تاج سابق را نیز محو کنند اما با فداکاری های منصور پورحیدری این اتفاق رخ نداد و پس از مرگ ایشان، دوباره پروسه معمولی سازی استقلال (تاج سابق) و منحل کردن احتمالی آن از سوی برخی مقامات دنبال می شود. حتماً در جرین این موضوع هستید که تیم رقیب متعلق به پابرهنگان سال 57 (اشاره رهبر انقلاب به طیف اکثریت انقلابیون) بود که رقیبی برای تاج که یک تیم سلطنتی محسوب می شد و امروز همان پابرهنگان در راس قدرت هستند و مشغول عقده گشایی !!!

نظری جویباری گرگی در لباس میش | دروغ هایتان کی تمام می شود؟

ماجرا از آنجا شروع شد که پس از جدایی خوشایند موسیمانه (امیدواریم بار حقوقی فسخ قراردادش گریبان استقلال را نگیرد) مدیریت جدید آبی ها با ژستی روشنفکرانه مدعی شدند قصد ندارند مثل مدیریت سابق، سراسیمه به سراغ گزینه های مربیگری بروند ما پس از حدود یک ماه مشخص شد که آقایان بعد از یک ماه اتلاف وقت تنها با یک گزینه که اتفاقاً بدترین گزینه ممکن هم محسوب می شد (مربی همیشه ناکام) مذاکره کرده اند و اصل مذاکره موازی و همزمان با چند گزینه را فراموش کردند. همین موضوع سبب شد ماتزاری طماع از گاف های مدیریتی شخص نظری جویباری و مصاحبه های احمقانه ش سوء استفاده کند و شروط عجیب در درخواست هایش بگنجاند و در نهایت پس از بوق و کرنا و تبلیغات رسانه ای فراوان این مربی به استقلال نیامد.

اما نکته اینجاست که جویباری رفتار خوبی با کادر مربیان موقت استقلال که شامل سهراب بختیاری زاده و محمد نوازی می شد نداشت. او پس از بازگرداندن سهراب بختیاری زاده به نیمکت استقلال و شکست دادن الریان و صعود به مرحله بعد لیگ نخبگان همه قول و قرارهایش با سهراب را فراموش کرد تا او به حالت قهر استعفا دهد چرا که فردای پیروزی استقلال مقابل الریان، جویباری با یک مصاحبه احمقانه مدعی شد کار قرارداد با ماتزاری نهایی شده و دستیاران او شنبه به تهران می آیند و بلیت برای آنها تهیه شده است! همین مصاحبه باعث دلخوری بختیاری زاده شد چرا که قرار بود او تنها به عنوان دستیار ماتزاری در استقلال فعالیت کند و نه اینکه دستیار دستیاران ماتزاری شود! او معتقد بود اگر قرار بر این بود که ماتزاری از ابتدای فصل بعد بیاید، چرا هدایت استقلال تا انتهای فصل را به او (سهراب) نسپرده اند؟ (طبق قول و قرار)  جویباری که تصور می کرد کار انتقال ماتزاری به استقلال تمام شده و با شرط حضور دستیاران او تا انتهای فصل کنار آمده بود، قید سهراب را به سادگی زد و با استعفای ایشان موافقت کرد. غافل از اینکه ماتزاری آنها را سر کار گذاشته است!!! پس از این اتفاق جویباری به دروغ به افکار عمومی گفت که سهراب از توهین هواداران ناراحت بود و استعفا داد این در حالیست که هواداران استقلال با سهراب بختیاری زاده به دو برد ارزشمند مقابل شمس اذر و الریان در زمین حریف دست پیدا کرده بودند و در جام حذفی و لیگ نخبگان صعود کرده بودند و خبری از توهین به سهراب نبود!!

هر چه که بود، بختیاری زاده رفت و استقلال مقابل نساجی با محمد نوازی به پیروزی رسید و در حالی که پس از 3 برد پیاپی مقابل شمس آذر، الریان و نساجی به دربی 105 رسیده بود با روحیه مضاعف آماده این مسابقه حساس می شدند و هواداران این تیم منتظر ورود دستیاران ماتزاری به تهران و نشستن روی نیمکت تیم مقابل پرسپولیس بودند که 48 ساعت قبل از دربی آقایان عقل کل تصمیم گرفتند این افتضاح را رسانه ای کنند تا روح و روان تیم در آستانه دربی خرد شود و یک استقلال با نشاط به یک تیم بدون تمرکز تبدیل شد که تاثیر آن را در دربی دیدیم که چطور بازیکنان این تیم با عدم تمرکز موجب به ثمر رسیدن گلهای پرسپولیس شدند.

جویباری برای فرار از انتقادات، بدترین تصمیمات ممکن را در 48 ساعت منتهی به دربی گرفت و ابتدا به فیروز کریمی پیشنهاد داد که موجی از خشم را بین هواداران و بازیکنان تیم به وجود آورد و پس از اینکه 24 ساعت را اینگونه از دست داد، دست به دامن هم نام خوزستانی شد تا مربی این تیم یعنی بوژویچ را به صورت توافقی تا پایان فصل جذب کند تا بعداً کسی نگوید او نتوانست یک مربی خارجی جذب کند! استدلالی ضعیف از یک مدیر ضعیف برای سرپوش گذاشتن روی ناکامی های خود. آقای جویباری مگر ستقلال مقابل الریان بدون سرمربی نبود؟ نمی توانست مقابل پرسپولیس هم با همین کادر موقت ادامه دهد؟

**گفتنیست هیچ یک از پیشکسوتان استقلال حاضر نشدند در دامی که جویباری برایشان پهن کرده بیفتند و از مهدی هاشمی نسب تا رضا حسن زاده و نامجو مطلق و … همگی از پذیرش مسئولیت انصراف دادند چرا که پروسه بی اعتبارسازی پیشکسوتان ارزشمند استقلال توسط آقایان در جریان است.

نکته اینجاست که بهترین تصمیم ممکن در 48 ساعت منتهی به دربی این بود که اعلام خبر کنسل شدن حضور ماتزاری در استقلال به بعد از دربی موکول می شد و جویباری اجازه می داد استقلال با محمد نوازی و احتمالاً 1-2 پیشکسوت استقلال این تک بازی را با همان تفکرات سه بازی قبل مقابل نساجی، الریان و شمس آذر پشت سر می گذاشت و روحیه بازیکنان در آستانه دربی متزلزل نمی شد و پس از دربی با آرامش بیشتر در خصوص سرمربی بعدی تصمیم گیری می شد. چه بسا محمد نوازی این بازی را نیز با پیروزی پشت سر می گذاشت و مدیریت و هوادارن این تیم رای به حفظ کادر فنی فعلی تا پایان فصل می دادند و مدیریت می توانست با فراغ بال بیشتر به سراغ مربیان خارجی با کیفیت تر که سبک فوتبالشان به فلسفه بازی استقلال بخورد می رفت نه اینکه با سراسیمگی تنها یک مربی خارجی به عنوان مترسک در دربی روی نیمکت استقلال بنشانند! اتفاقی که اکنون رقم خورده حتی از تصمیمات مدیریتی زمان فرشید سمیعی هم که با عجله موسیمانه را انتخاب کرد بدتر بود چرا که عدم اعتقاد مدیریت استقلال به بوژویچ چند ساعت پس از عقد قرارداد مشخص شد.

آنها حتی پس از عقد قرارداد با بوژویچ بدون اینکه خجالت بکشند مدعی شدند همچنان پیگیر حضور ماتزاری هستند تا نشان دهند جذب بوژویچ تنها برای آرام کردن مقطعی هواداران خشمگین استقلال بوده و هیچ کار کارشناسی پشت این انتخاب نبوده است. با این اظهارات احمقانه از سوی تاجرنیا و نظری جویباری بر هیچکس پوشیده نیست که سناریو بی ثبات سازی استقلال همچنان در انتهای فصل ادامه دارد و این دشمنان استقلال در ساختمان باشگاه هستند که بسته به منافعی که به ایشان وعده داده شده، نمی گذارند بوژویچ فصل بعد روی نیمکت بنشیند و در فکر جذب یک مربی دیگر خواهند بود! تابستان امسال نیز هواداران استقلال باید منتظر خیمه شب بازی های احمقانه مدیران بی کفایت تیمشان باشند که در به در به دنبال مربی جدید می گردند.

نکته ای که ذهن هواداران استقلال ر به خود مشغول کرده این است که ظاهراً خوش خدمتی به تیم رقیب چه در دربی چه مسیر قهرمانی برای داوران، عوامل پخش تلویزیونی مسابقات و حتی مدیران استقلال یک پوئن مثبت محسوب می شود و آنها شامل عفو، کاهش مجازات، یا ارتقا پست و مقام یا گرفتن پست در تیم محبوب آقایان می شوند. تکرار این اتفاق در 4 دربی مسئله ساده ای نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت.

عوامل پخش تلویزیونی فوتبال و کارگردان مسابقات فوتبال داخلی

1.امیرحسین فتحی با فراری دادن استراماچونی با ارتقا پست به سمت ریاست مجموعه انقلاب رسید!

2.علی خطیر با فراری دادن شفر آن هم در کورس قهرمانی و 5 هفته مانده به پایان لیگ، با بخشش محرومیت 5 ساله خود مواجه شد و مجدداً به فوتبال بازگشت! او و فتحی در یکی از دربی ها ستاره وقت استقلال یعنی فرشید باقری را که برای تیم شفر می درخشید با محرومیت انضباطی مواجه کردند و با ایجاد دو دستگی و اختلاف در تیم (به اعتراف بازیکنان وقت) و تنش با گادوین منشا، زمینه ناکامی استقلال را فراهم کرد. از دیگر خدمات منفی فتحی و خطیر به استقلال فروش الهیار صیادمنش به فنرباغچه بود که تیم شفر در مسیر قهرمانی را بی ستاره کرد. انها مدعی شدند پول این انتقال صرف پرداخت طلب استراماچونی خواهد شد اما هرگز این اتفاق رخ نداد.

3.احمد سعادتمند یکی دیگر از مدیران بی کفایت و تو خالی استقلال بود که تیم اوج گرفته فرهد مجیدی را 48 ساعت قبل از دربی به آشوب کشاند. او به یکباره فیلش هوس هندوستان کرد و در حالی که استقلال مجیدی روی نوار برد بود، در آستانه نیمه نهایی جام حذفی بین استقلال و پرسپولیس به یکباره موضوع سفرش به ایتالیا و بازگرداندن استراماچونی را مطرح کرد که باعث استعفای مجیدی پس از دربی و جنجال های پیش از فینال مقابل تراکتور شد. استقلال آن دربی را در ضربات پنالتی برد اما به واسطه حواشی خودساخته ای که سعادتمند ایجاد کرده بود، در فینال با نتیجه 3 بر 2 مقابل تراکتور شکست خورد. در آن مسابقه هم عدم تمرکز بازیکنان استقلال در نیمه اول باعث شد این تیم 3 گل در یک نیمه از تراکتور دریافت کند!!!

5. علی فتح اله زاده و قربان زاده (رییس وقت خصوصی سازی) در ابتدای سال 1402 حاشیه بزرگی به باشگاه استقلال وارد کردند. آنها در روز 14 فروردین در یک مناظره تلویزیونی به شدت علیه یکدیگر موضع گیری کردند و یکدیگر را به بی سوادی و فساد متهم کردند این در حالی بود که استقلال در حساس ترین بازی فصل 3 اردیبهشت به مصاف پرسپولیس می رفت که اتفاقاً قضاوت آن دیدار هم با پیام حیدری بود و استقلال با نتیجه 1 بر 0 شکست خورد. در دو هفته منتهی به دربی طرفین هر روز در رسانه ها علیه یکدیگر در افشانی می کردند و تا این لحظه نه خبری از اثبات یا رد ادعاهای قربان زاده علیه دزدی صورت گرفته توسط فتح اله زاده شده و نه خبری از نتیجه شکایت کیفری فتح الله زاده علیه قربان زاده شده است! امروز قربان زاده مزد حاشیه سازی هایش علیه استقلال را گرفت و یک سمت مهم در هلدینگ خلیج فارس دارد و علی فتح اله زاده نیز به پاس حذف استقلال از آسیا و ایجاد حاشیه برای تیم قبل از دربی با نادیده گرفته شدن تخلفاتش مواجه شد!

 

5. حجت کریمی پر ادعا نیز با همین شیوه صبح روز دربی 1402 تیم ساپینتو را به هم ریخت. در حالی که قرار بود پاداش 5 برد آبی ها 48 ساعت قبل از دربی به حسابشان واریز شود، این اتفاق نیفتاد تا باز هم استقلالی ها با روحیه ای خراب پای به میدانی بروند که دقیقاً شرایط متفاوتی را تجربه می کردند و قبل از دربی شارژ مالی شده بودند!! در ادامه شاهد تنش عجیبی بین حجت کریمی و ساپینتو بودیم که پس از اتمام فصل هیچ یک در استقلال ماندگار نشدند.

6. بازگشت خطیر به استقلال به عنوان بخشی از کارشکنی های سابقش علیه این تیم، خبر خوبی برای آبی ها نبود چرا که او از ابتدا با جواد نکونام درگیری و تنش پیدا کرد و یک قهرمانی به واسطه همین تنش ها از دست رفت. پس از کودتا و برکناری خطیر، او به عنوان جایزه بلافاصله به سمت مدیرعاملی تیم نساجی منصوب شد!!! خطیر با شکایت از استقلال بابت بازی دادن به آرمین سهرابیان نشان داد که هیچگاه حافظ منافع استقلال نبوده است.

7. سمیعی و شهریاری به اتفاق هم بدترین روزهای استقلال و پایه های استقلال لرزان این فصل را با نکونام رقم زدند. از جذب بازیکن و تنش با نکونام تا کارشکنی های عجیب علیه نکونام قبل از دربی رفت فصل جاری که با هدف شکست نکونام و استعفای وی انجام شد. اگرچه نکونام شکست خورد اما استعفا نداد تا وضعیت استقلال بدتر از قبل شود. شهریاری بدون توبیخ یا نزول درجه و توضیح بابت اتفاقت عجیب در زمان حضورش در استقلال (از جمله جذب بازیکنن بی کیفیت خارجی) همچنان به فعالیتش در هلدینگ خلیج فارس ادامه می دهد!! او معاف از بازخواست و مجازت بابت دلالی احتمالی صورت گرفته در جریان جذب چند بازیکن خارجی در پیش فصل شد!

 

8.نظری جویباری سرمایه دار استقلالی ها با نقاب هواداری و شعار عاشقی به صندلی مدیر عاملی استقلال رسید اما تصمیمات عجیب و بعضاً احمقانه او در پروسه انتخاب مربی جدید، بودار است چرا که از یک مدیر به ظاهر با تجربه و استقلالی بعید است با دستان خودش تیمش را 48 ساعت مانده به دربی اینگونه غرق بحران کند. حال باید منتظر ماند و دید پاداش نظری جویباری برای این خوش خدمتی به تیم محبوب آقایان چیست و آیا قرار است برای او هم پرونده ای نادیده گرفته شود؟

*** علی القاعده برای هر فردی که به نحوی از انحا کمکی به موفقیت تیم محبوب آقایان کند، پاداش در نظر گرفته می شود. به عنوان نمونه مهدی تاج با کوله باری از پرونده های باز فساد، تائید صلاحیت می شود و در زمان تصدی سمت ریاست فدراسیون فوتبال در زمان او، انواع و اقسام فساد در بدنه فدراسیون فوتبال انجام شده و می شود اما هیچکس به موضوع ورود نمی کند. افراد واجد صلاحیت در انتخابات فدراسیون فوتبال به سادگی رد صلاحیت می شوند تا فردی که در پرونده ویلموتس و فساد فولاد مبارکه سپاهان (مهدی تاج) پایش گیر است، با وقاحت روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال بنشیند! احتمالاً عدم رسیدگی به پرونده های فساد او و تعلل در اعلام نتیجه پرونده فساد در فدرسیون فوتبال (رییس کمیته داوران، رییس سازمان لیگ و …) بابت خوش خدمتی های ایشان در جهت یاری به تیم محبوب آقای آقازاده است!! وقتی از یک باند فساد صحبت می شود، موضوع فراتر از 3-4 نفر پیده نظام این باند است…

 

 

کلیدواژه : استقلال

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید