خداحافظی مهدی قایدی از تیم ملی صحت دارد؟
بتاکاپ – در حالی که دشمنان به شدت سعی در فضاسازی در همه ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی هستند برخی رسانه های داخلی خواسته یا ناخواسته در دام بازی رسانه ای آنها می افتند و با انتشار اخبار بدون منبع موثق باعث به وجود آمدن یک موج روانی در افکار عمومی می شوند. […]
بتاکاپ – در حالی که دشمنان به شدت سعی در فضاسازی در همه ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی هستند برخی رسانه های داخلی خواسته یا ناخواسته در دام بازی رسانه ای آنها می افتند و با انتشار اخبار بدون منبع موثق باعث به وجود آمدن یک موج روانی در افکار عمومی می شوند. در جدیدترین جنگ روانی که شبکه های معاند به راه انداخته اند آنها به سراغ بازیکنان و سلبریتی های مشهور ایرانی رفته اند تابا استفاده از حساسیت مردم روی انها بتوانند موج سواری کنند.
تکذیب شایعه کنار گذاشته شدن مهدی قایدی از تیم ملی و خداحافظی او

در ساعات گذشته خبر کنار گذاشته شدن مهدی قایدی از لیست تیم ملی برای جام جهانی در چند رسانه منتشر شد که هیچ منبع موثقی نداشت و در پیج اینستاگرامی مهدی قایدی نیز هیچ اشاره یا واکنشی نسبت به این خبر شاهد نبودیم.
با پیگیری موضوع از فدراسیون فوتبال، این خبر تکذیب شد تا مشخص شود هدف دشمن در جنگ اخیر، نظامی نیست بلکه آنها وارد جنگ روانی با ملت ایران شده اند.
انتشار این خبر ممکن است باعث واکنش لحظه ای و شدید بازیکن یا فرد مذکور شود و همان واکنش باعث حذف او از مجموعه شود که در راستای اهداف دشمنان می باشد و پس از آن به دنبال همراهی و شوراندن افکار عمومی در ضدیت با حاکمیت با مستمسک قرار دادن این موضوع هستند.
برخی با توجه به استوری های حمایتی قایدی از معترضین، از فضا سوء استفاده کردند تا بتوانند با استفاده ابزاری از این بازیکن به اهداف خود برسند.
جعل با فتوشاپ
در جدیدترین طنز اقایان برای باورپذیر کردن این موضوع، فتوشاپ آقایان شروع به کار کرده و مدعی شدند مهدی قایدی رضا پهلوی را فالو کرده است! این در حالی است که با رصد صفحه اصلی اینستاگرام مهدی قایدی مشخص شد که چنین چیزی صحت ندارد و آقایان بر روی قطع بودن اینستاگرام کاربران و بی خبری آنها حساب ویژه ای باز کرده بودند!!! شما می توانید صفحه اصلی مهدی قایدی در اینستاگرام را با کلیک بر روی لینک ببینید و از قسمت Following مورد ادعای آقایان را جستجو کنید!

