کد خبر:50160
پ

بهانه های کارتال در توجیه عملکرد ضعیف پرسپولیس شروع شد

بتاکاپ – اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس در دومین بازی پیاپی در سال 1404 هم برنده نبود تا تیمش رسماً شانس قهرمانی در ادامه رقابتها را از دست داده باشد. او در توجیه این اتفاق، بهانه های عجیبی آورده و رفتار عجیب تری را از او می بینیم که همگی در جهت خرید زمان و جلوگیری […]

بنر فانتزی بتاکاپ

بتاکاپ – اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس در دومین بازی پیاپی در سال 1404 هم برنده نبود تا تیمش رسماً شانس قهرمانی در ادامه رقابتها را از دست داده باشد. او در توجیه این اتفاق، بهانه های عجیبی آورده و رفتار عجیب تری را از او می بینیم که همگی در جهت خرید زمان و جلوگیری از ایجاد هجمه روی کادر فنی پرسپولیس است.

بهانه های کارتال در توجیه عملکرد ضعیف پرسپولیس شروع شد

بهانه های کارتال در توجیه عملکرد ضعیف پرسپولیس شروع شد

در طول فعالیت کارتال در پرسپولیس، او به جز دربی که به گواه کارشناسان با اشتباهات عجیب داوری به سود پرسپولیس تمام شد، هیچ دستاورد دیگری نداشته و به قدری عملکردش ضعیف بوده که حتی می توان آن را با گاریدو مقایسه کرد.

کارتال ابتدا با دریافت 4 گل از الهلال به استقبال بازی با تیم دوم یا حتی سوم النصر در ورزشگاه مملو از جمعیت آزادی رفت که با یک پیروزی می توانست به مرحله بعد لیگ نخبگان صعود کند اما با ارائه یک نمایش ضعیف در نهایت این اتفاق رخ نداد.

او در ادامه با پذیرش شکست مقابل سپاهان در جام حذفی، شانس پرسپولیس در رسیدن به سهمیه آسیایی از کوتاه ترین مسیر را هم مسدود کرد.

در ادامه لیگ او توانست به لطف اشتباهات عجیب داوری به سود پرسپولیس و ضرر رقبا، فاصله تا صدر جدول لیگ برتر را کم کند و به 3 امتیاز کاهش دهد اما با از دست دادن 5 امتیاز در دو بازی متوالی حالا نه تنها قهرمانی در لیگ را دور از دسترس می بیند بلکه احتمال دوم شدن و کسب سهمیه پلی آف لیگ نخبگان هم بسیار زیاد خواهد بود تا عملاً پرسپولیس در فصل جاری نه جام قهرمانی به دست آورده باشد و نه در مسابقات آسیایی فصل آتی حضور داشته باشد.

این اتفاق از آن جهت برای هواداران و مالکان پرسپولیس دردآور است که هزینه سنگینی بابت بستن تیم فعلی متحمل شده اند و عدم کسب جام و عدم حضور در مسابقات آسیایی فصل آینده ضربه سنگینی به پرسپولیس وارد خواهد کرد. از هزینه فسخ قرارداد با گاریدو و چند بازیکن خارجی پرسپولیس گرفته تا تمدید قرارداد سنگین با اوستون اورونوف و جذب کادر فنی 2.5 میلیون دلاری ترکیه ای همگی جزو هزینه های بزرگ باشگاه پرسپولیس در فصل جاری به حساب می آیند.

اما کارتال که ظاهراً قافیه را باخته قصد دارد علت ناکامی را نه به ضعف فنی تیم خود و اشتباهات کادر فنی بلکه در اختیار نداشتن بازیکنانش به دلیل سرماخوردگی ربط دهد. نکته جالب اینکه هر سه بازیکنی که در بازی شمس آذر در بین دو نیمه به دلیل سرماخوردگی تعویض شدند( سروش رفیعی، حسین کنعانی، علیپور)، در این مسابقه بدون مشکل تا انتهای بازی در زمین حضور داشتند(تنها سروش رفیعی در دقایق پایانی تعویض شد)

اما باز هم کارتال در انتهای مسابقه بهانه های تکراری خود را تکرار کرد و این در حالیست که او سعید صادقی، مسعود ریگی، میلاد سرلک، خدا بنده لو، احمدزاده … را روی نیمکت در اختیار داشت اما ترجیح داد از عنایت زاده در نیمه اول مقابل استقلال خوزستان استفاده کند که تنها بد شانسی مانع گلزنی تیم خوزستانی در نیمه اول مسابقه شد.

هر چه که هست، به طور واضحی کارتال سعی دارد فشار هواداران را از روی خودش بردارد و به سمت کادر مدیریت تیم بیاندازد تا این فصل با همه ناکامی هایش برای پرسپولیس به پایان برسد اما آیا او می داند با ادامه این رویه، پرسپولیس در فصل آتی جائی در لیگ نخبگان آسیا و تنها برای سلامتی اش می بایست در ادامه مسابقات شرکت کند؟

واقعیت قضیه این است که تیم پرسپولیس چه با کارتل و چه ی کارتل تکای شدیدی به استفاده از نبوغ و پختگی امید عالیشاه بری پیروزی در مسابقاتش دارد. و در تیم فعلی کارتال نیز هیچ حرکت تمرین شده خاصی دیده نمی شود و همین مسئله باعث کاهش قابل توجه ایجاد موقعیت گل در پرسپولیس شده است.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که تیم بحران زده استقلال وضعیت بهتری نسبت به پرسپولیس دارد. آنها توانستند از مرحله گروهی لیگ نخبگان صعود کنند و همچنان در جام حذفی مدعی قهرمانی به حساب می آیند. در لیگ برتر نیز عملاً تفاوت زیادی بین تیم سوم و دهم جدول وجود ندارد. آبی ها می توانند با قهرمانی در جام حذفی به طور مستقیم در مسابقات سطح 2 آسیا شرکت کنند. حتی این شانس برای استقلال وجود دارد که اگر با سپاهان به فینال جام حذفی صعود کند، در صورت نایب قهرمانی هم در مسابقات سطح 2 آسیا حاضر باشد به شرطی که سپاهان در لیگ دوم شود.

تیم دوم لیگ، سهمیه پلی آف لیگ نخبگان را به دست می آورد و ابتدا شانس خود را برای حضور در مرحله گروهی لیگی نخبگان امتحان می کند اما اگر در بازی پلی آف شکست بخورد، به طور اتوماتیک به جدول مسابقات سطح 2 آسیا وارد می شود.

وقتی یکی لبو فروش می شود و یکی شاه اسماعیل!

آمار موسیمانه در استقلال: 14 بازی، 3 برد، 7 تساوی و 4 شکست

آمار کارتال در تیم پرسپولیس: 11 بازی، 4 برد، 4 مساوی، 3 شکست، حذف از آسیا و حذف از جام حذفی

گفتنیست کارتال پرسپولیس را در بهترین شرایط ممکن از گاریدو تحویل گرفت اما موسیمانه استقلال غرق در بحران با مشکل بدنسازی را تحویل گرفت.

نکته دیگر اینکه از 4 برد کارتال در پرسپولیس دو بردش مربوط به دیدارهای این تیم مقابل استقلال و چادرملو بود که با اشتباهات محرز داوری به دست آمده است. همه این اتفاقات از زمانی شروع شد که کارتال نیز به سبک برانکو، در ضیافت خبرنگاران شرکت کرد!

سخن پایانی اینکه در باد ادعاهای مربیان نباید خوابید چرا که بعضاً این خبرنگاران هستند که آنها را بی دلیل باد می کنند و یا با دلیل پنچر می کنند!!!

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید