کد خبر:45429
پ

بررسی نکات مثبت و منفی علی خطیر در استقلال | نامتعادلی که متعادل شد!

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، علی خطیر رسماً به سمت مدیر عاملی استقلال برگزیده شد تا فاصله کوتاه بین استعفای حجت کریمی و انتخاب مدیرعامل جدید در استقلال یک رکورد تاریخی را شکسته باشد. در ادامه به بررسی نکات مثبت و منفی علی خطیر در استقلال می پردازیم. بررسی نکات مثبت و […]

بنر فانتزی بتاکاپ

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، علی خطیر رسماً به سمت مدیر عاملی استقلال برگزیده شد تا فاصله کوتاه بین استعفای حجت کریمی و انتخاب مدیرعامل جدید در استقلال یک رکورد تاریخی را شکسته باشد. در ادامه به بررسی نکات مثبت و منفی علی خطیر در استقلال می پردازیم.

بررسی نکات مثبت و منفی علی خطیر در استقلال | نامتعادلی که متعادل شد!

بررسی نکات مثبت و منفی علی خطیر در استقلال | نامتعادلی که متعادل شد!

علی خطیر در مقطعی منحوس در باشگاه استقلال به سمت قائم مقام مدیرعامل وقت (امیرحسین فتحی) مشغول به کار بود. او پس از ماجرای پراندن تیام و جبارف و ستاره های دیگر استقلال روی کار آمد و در کارنامه او کارشکنی علیه وینفرد شفر به قصد روی کار آوردن استراماچونی دیده می شود. او یکی از متهمین اصلی ایجاد تفرقه بین بازیکنان در زمان وینفرد شفر است و مصاحبه های معروف او وقتی مدیریت استقلال مدعی شد الهیار صیادمنش ستاره تیم شفر سرما خورده و 15 بازی تا انتهای فصل بیرون نشست، از یاد هواداران استقلال نمی رود.
خطیر مدعی تسلط به اصول حقوقی فوتبال است اما او در هیچ پرونده حقوقی که یک طرفش باشگاه استقلال باشد، برنده نشدو مهمترین این پرونده ها موضوع سوپرجام جنجالی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس بود که بدون برگزاری بازی با نتیجه 3 بر به سود پرسپولیس اعلام شد و پرونده به cas رفت و در نهایت استقلال بازنده آن بود.
خطیر در ماجرای مذاکرات خیالی برای بازگرداندن استراماچونی نقش داشت و به اعتراف خود او، قصد داشتند دی بیاسی را به عنوان جانشین استراماچونی انتخاب کنند. ماجرای درگیری او با چند بازیکن وقت استقلال از جمله گادوین منشا هنوز در خاطر هواداران استقلال باقی مانده است.
اما او پس از جدایی از استقلال در نقش حر بن الریاحی فرو رفت و از سپاه شمر بن ذی الجوشن به سپاه حق پیوست. افشاگری های پیاپی او از فسادی که در بدنه فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش در چند سال اخیر علیه استقلال وجود داشت، کار دست او داد و کمیته اخلاق حکم به 5 سال محرومیتش از کلیه فعالیت های فوتبالی داد. جریان رسانه ای قرمز که به شدت از حضور خطیر با رویکرد عدالتخواهانه جدیدش می ترسید با سنگ اندازی های بسیار مانع از انتخاب وی به عنوان دبیر کل فدراسیون فوتبال در زمان ریاست عزیزی خادم شد. این جریان رسانه ای بدون هیچ مدرک مستندی او را به عنوان فردی که گزارش تخلفات باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال را در شکایت النصر به تیم عربستانی داده بود، تا حد معرفی به عنوان خائن ملی زیر تیغ برد.
اما حالا پس از چند سال، خطیر توانست از همه اتهامات برائت بگیرد و با تائید صلاحیت توسط نهادهای ذی ربط به عنوان مشاور حقوقی در فدراسیون فوتبال فعالیت کند. او از ابتدا کاندید منتخب قربان زاده برای مدیر عاملی استقلال بود و با انتخاب او، وزارت ورزش به نوعی به انزوا رفته است. انتخاب خطیر به عنوان مدیرعامل استقلال در این مقطع حسن هایی دارد. با پذیرش این موضوع که همه انسان ها ممکن است در مقطعی خطا کنند و راه را به اشتباه بروند خطیر در جهت اصلاح گذشته به عنوان یک مدیر جوان و کاربلد به استقلال بازگشته است. اگر تا پیش از این صحبت از سنگ اندازی سازمان خصوصی سازی در مسیر موفقیت استقلال بودیم، به نظر نمی رسد قربان زاده و دوستانش بخواهند سنگ جلوی پای فردی بگذارند که منتخب خودشان برای مدیرعاملی استقلال بوده است.
هر چه که هست، دکتر خطیر نشان داده به موقع راه خود را از جریان فساد جدا کرده و امید می رود او با حمایت سازمان خصوصی سازی، فصلی جدید در مدیریت استقلال را رقم بزند.

کلیدواژه : استقلالعلی خطیر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید