کد خبر:51816
پ

خطاب به مدیران بی لیاقت استقلال: پنجره نقل و انتقالات باز نشد، از در عقب باشگاه استعفا دهید و بروید

هواداران استقلال به شدت نسبت به اتفاقات رخ داده در چند ماه اخیر و بی تفاوتی مدیریت این تیم به برخی مسائل مثل ناتوانی در تهیه زمین تمرین مناسب، ناتوانی در فراهم کردن انجام مسابقات خانگی در استادیومی مناسب و ناتوانی در حل و فصل به موقع موضوع منتظر محمد که به بسته شدن پنجره […]

هواداران استقلال به شدت نسبت به اتفاقات رخ داده در چند ماه اخیر و بی تفاوتی مدیریت این تیم به برخی مسائل مثل ناتوانی در تهیه زمین تمرین مناسب، ناتوانی در فراهم کردن انجام مسابقات خانگی در استادیومی مناسب و ناتوانی در حل و فصل به موقع موضوع منتظر محمد که به بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این تیم منجر شده، شاکی هستند.

خطاب به مدیران بی کفایت استقلال: پنجره نقل و انتقالات باز نشد، از در عقب باشگاه استعفا دهید و بروید

خطاب به مدیران بی کفایت استقلال: پنجره نقل و انتقالات باز نشد، از در عقب باشگاه خارج شوید

در وصف سوء مدیریت مدیران استقلال از فصل گذشته تا به امروز می توان چندین کتاب نوشت اما اوج بی تدبیری آقایان تعلل در توافق با منتظر محمد است که امروز کادر فنی استقلال را در تنگنای عجیبی قرار داده است.

در حالی که حداقل 5-6 بازیکن استقلال به دلایل فنی و انگیزشی دیگر جائی در لیست این تیم ندارند، احتمالاً ساپینتو به دلیل بسته بودن پنجره مجبور است 5-6 بازیکن ناراضی تیمش را که کیفیت فنی پائینی هم از خود به نمایش گذاشته اند، یک نیم فصل دیگر تحمل کند.

مدیریت استقلال با وعده حل شدن مشکل فعلاً هواداران و کادر فنی تیم را آرام کرده اما اگر آنها نتوانند این مشکل را حل کنند، بهتر است قبل از اینکه مورد هجمه هواداران قرار بگیرند با یک استعفای دسته جمعی از درب پشتی باشگاه پا به فرار بگذارند.

به واقع که صدمات و لطماتی که تیم مدیریتی فعلی استقلال در دو فصل اخیر به تیم بزرگسالان وارد کرده غیرقابل قبول بوده و جای هیچ عذر و بهانه ای باقی نمانده است.

تیم فوتبال استقلال زمین تمرین ندارد و شما دنبال افزایش تعداد رشته های ورزشی استقلال هستید؟

جناب تاجرنیا! اینکه به جای تمرکز بر روی تیم اصلی فوتبال مدام به توسعه رشته های ورزشی دیگر آن هم در شهرهای مختلف پرداخته شود، اتفاقی نیست که هواداران استقلال برای شما دست بزنند و مورد تشویق قرار بگیرید. سوء مدیریت جنالعالی در تهیه زمین تمرین مناسب و ناتوانی در مهیا کردن یک استادیوم استاندارد برای بازی های خانگی تیم شما را لایق  سرزش کرده و بی تفاوتی نسبت به تعیین تکلیف هر چه سریعتر موضوع منتظر محمد قطعاً شما را لایق توبیخ و برکناری می کند.

در آکادمی چه کردید؟

جناب تاجرنیا اهم اقدامات خود در رده پایه را به هواداران گزارش دهید تا بازیکنی همچون شهرآبادی که محصول پایه های استقلال است اینگونه در تیم دیگر خودنمایی نکند و مقابل استقلال گل نزند بلکه برای استقلال گل بزند. سالهاست بازیکنان پایه استقلال با بی توجهی عمدی مدیران وقت آکادمی به تیم هیا دیگر رفته و به عنوان استعداد در تیم دیگر، معرفی شده اند که از آن جمله می توان به محبی بازیکن سابق سپاهان یا مهدی زارع مدافع سابق گل گهر اشاره کرد که هر دو لژیونر شده اند.

استادیوم اختصاصی استقلال چه شد؟

اکنون مطالبه اصلی هواداران استقلال از کادر مدیریتی تیم این است که در 2 سال اخیر که در راس امور بوده اید، چه کار عملیاتی در زمینه تاسیس استادیوم اختصاصی استقلال انجام شده است؟ برنامه مدیریت برای اجاره یک استادیوم استاندارد برای بازی های خانگی تیم در نیم فصل دوم چیست؟ آیا قرار است همچان استقلال در ورزشگاه های بی کیفیت شهر قدس و تختی به میدان برود؟ بازی در چنین زمین های محقر و بی کیفیتی موجب شرمساری شما نیست جناب تاجرنیا؟

بازی با تراکتور کجا برگزار می شود؟

جناب تاجرنیا حتماً مستحضر هستید که پس از دیدار با سپاهان، اولین بازی نیم فصل دوم استقلال مقابل تراکتور در تهران است؟ تدبیر شما برای برگزاری این بازی در استادیومی با چمن مناسب مثل استادیوم پارس شیراز یا یادگار قزوین چیست؟ چه اقدامی در این زمینه کرده اید؟

مهلت 13روزه برای تغییر استادیوم خانگی استقلال در مسابقات آسیایی

جناب تاجرنیا آیا می دانید طبق ماده 14.2 مقررات لیگ قهرمانان آسیا ۲، هر باشگاه موظف است تمامی بازی‌های خانگی خود را در یک ورزشگاه تأیید شده برگزار کند، مگر آنکه دبیرخانه AFC به‌صورت استثنایی با درخواست تغییر موافقت کند. بنابراین استقلال تنها در صورت اخذ این مجوز می‌تواند میزبان بازی‌های مرحله حذفی در ورزشگاهی غیر از شهدای قدس باشد. برای این کار، باشگاه استقلال باید درخواست کتبی رسمی خود را به دبیرخانه AFC ارسال کند؛ درخواستی که در آن دلایل فنی از جمله وضعیت نامناسب چمن و الزامات برگزاری مسابقات حذفی تشریح شده و ورزشگاه جایگزین نیز به‌طور مشخص معرفی شود؛ نکتع مهم اینکه در نهایت نیز تصمیم نهایی به‌طور کامل در اختیار AFC خواهد بود. مهلت زمانی این درخواست است؛ مطابق مقررات، درخواست تغییر ورزشگاه باید حداقل ۳۰ روز پیش از برگزاری مسابقه ارائه شود. با توجه به آغاز مرحله حذفی از ۲۰ بهمن، استقلال باید نهایتاً تا حدود ۲۰ دی‌ماه درخواست خود را به AFC ارسال کند. استاد تاجرنیا و همه مدیران متخصص تعلل و اتلاف وقت در استقلال(!) تاکنون چه اقداماتی برای تغییر استادیوم خانگی استقلال در مسابقات آسیایی انجام داده اید؟ آیا قرار هست با النصر عربستان در استادیوم بی کیفیت تختی یا شهر قدس مصاف دهید و آبروریزی بین المللی به راه بیاندازید؟  پس تا قبل از اینکه دیر شود، استادیوم مجهز پارس شیراز را به عنوان ورزشگاه میزبان مسابقات آتی خود در آسیا و لیگ معرفی کنید.

کمی جسارت و جرات داشته باشید

از بدبختی استقلال است که مدیری حکومتی همچون تاجرنیا در را کار قرار دارد که برای حفظ پست مجبور به تمکین از اوامر بالادستی های خود که عمدتاً هوادار رقیب هستند شود. جناب تاجرنیا، ظلمی که کمیته انضباطی، فدراسیون فوتبال در حق استقلال در فصل جاری کرده غیرقابل چشم پوشی است. چرا یکبار مثل مالک شجاع تراکتور، مقابل این بی عدالتی نایستاده اید؟ این کار با چند استوری و توئیت مضحک حل نشده و نخواهد شد بلکه شجاعت شما در گزارش تخلفات عیان فدراسیون فوتبال به فیفا را می طلبد.

پی نوشت: با دسته گلی که آقایان به آب داده اند، در خوش بینانه ترین حالت اگر پنجره استقلال باز هم شود، این تیم 10 روز اول نقل و انتقالات را از دست داده است.

کلیدواژه : استقلال

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید