4 علت افت ترافیک سایت | چرا بازدید سایت به طور ناگهانی کم می شود؟
شایع ترین علت افت ناگهانی در ترافیک وب سایت، بروزرسانی اخیر الگوریتم جستجو است. مجازات ها، تغییر مسیرها، قوانین نادرست robots.txt و رتبه بندی ضررها، دلایل دیگری است که باعث می شود در ترافیک وب سایت شاهد افت باشید. خوشبختانه، در بیشتر موارد اگر شما تحت تأثیر کاهش ناگهانی ترافیک قرار گرفته اید، مواردی وجود […]
شایع ترین علت افت ناگهانی در ترافیک وب سایت، بروزرسانی اخیر الگوریتم جستجو است. مجازات ها، تغییر مسیرها، قوانین نادرست robots.txt و رتبه بندی ضررها، دلایل دیگری است که باعث می شود در ترافیک وب سایت شاهد افت باشید.
خوشبختانه، در بیشتر موارد اگر شما تحت تأثیر کاهش ناگهانی ترافیک قرار گرفته اید، مواردی وجود دارد که می توانید علاوه بر آنچه در بالا به آنها اشاره کردم، بررسی کنید. امیدوارم تا آخر بتوانید تشخیص دهید که چرا ممکن است اوضاع تغییر کرده باشد.
در این مطلب دلیل کاهش ناگهانی در ترافیک وب سایت را به شما خواهیم گفت.
4 علت افت ترافیک سایت | چرا بازدید سایت به طور ناگهانی کم می شود؟
5 دلیل کاهش ناگهانی در ترافیک وب سایت
1. بروزرسانی های الگوریتم
راهی آسان برای سنجش اینکه سایت شما ممکن است تحت تأثیر به روزرسانی الگوریتم قرار گرفته باشد، این است که از تغییرات تأیید شده توسط خود Google مطلع شوید. اما، ساده ترین راه برای به دست آوردن اطلاعات در مورد تغییرات الگوریتم، استفاده از ابزاری مانند Mozcast – از Moz.com و سنسور SEMrush از SEMrush است. اگر هیچ یک از این موارد مورد علاقه شما نباشد، الگورو ( Algoroo ) یکی دیگر از ابزارهای ردیابی الگوریتم است که بصورت رایگان در دسترس است.
اگر می دانید که در واقع یک به روزرسانی اخیر وجود داشته است، توصیه می کنم مدتی را صرف تجزیه و تحلیل سایت هایی کنید که بیشترین تأثیر را داشته اند. سعی کنید هرگونه ارتباطی بین آنها مشاهده کنید و اطمینان حاصل کنید که سایت شما به همان سرنوشت دچار نمی شود.
2. خطاهای تغییر مسیر (Redirect errors)
بیشتر سایت ها، به خصوص وب سایت های بزرگ، تغییر مسیرهایی در محل دارند. آنها اغلب از طریق یک فایل .htaccess اضافه می شوند، یا اگر از WordPress استفاده می کنید، افزونه ای برای ساده تر کردن است.
هر وقت یک تغییر مسیر دائمی جدید (301) را به سایت خود اضافه می کنید، توصیه می کنم قبل از فشار آوردن آن به یک محیط زنده، آن را آزمایش کنید.
برای اینکه مطمئن شوید که تغییر مسیرها همچنان که انتظار می رود کار نمی کنند، من به سادگی از یک خزنده وب استفاده می کنم (اولویت من Screaming Frog است) و با استفاده از حالت list (Mode> List) لیست URL های خود را که هدایت می شود، قرار می دهم. سپس کدهای پاسخ و مقصد نهایی را تجزیه و تحلیل کنید:
3. خطاهای خزیدن (Crawl errors)
با استفاده از کنسول جستجوی جدید، گزارش پوشش دهی فهرست را باز کنید و URL های دارای خطا را بررسی کنید.
هر آدرس اینترنتی در گزارش پوشش که خطایی در رابطه با آنها وجود دارد، در این فهرست قرار نمی گیرید. خطاهای معمولی که در این گزارش مشاهده می شوند عبارتند از:
- خطاهای سرور
- خطاهای تغییر مسیر
- URL هایی که توسط robots.txt مسدود شده اند
- URL هایی که با برچسب noindex مشخص شده اند
- خطاهای 404 نرم
- URL هایی که یک درخواست غیر مجاز را برمی گردانند
- URL هایی که قادر به قرارگیری آنها نیستند (404 ثانیه)
- خطاهای خزنده
4. اقدامات و مجازات های دستی
اگر یکی از بازرسان، محتوایی را در سایت پیدا کند که مخالف با دستورالعمل های Google باشد، یک اقدام دستی علیه سایت شما انجام خواهد شد. می توانید اطلاعات بیشتر در مورد رهنمودهای مدیر وب آنها را در اینجا بیابید.
با استفاده از گزارش اقدامات دستی در کنسول جستجو می توانید، ببینید که آیا سایت شما تحت تأثیر اقدامات دستی قرار گرفته است یا خیر.
5. لینک های بی کیفیت:
اگر شما هم لینک های خود را به روش های قدیمی یا هرزنامه استفاده می کنید، گوگل شما را جریمه می کند.گوگل، قوانینی در مورد لینک های ساخته شده برای وب سایت در بخش پشتیبانی وبمستر تولز خود عنوان کرده است. باید مراقب این قوانین باشید با نقض هر کدام از قوانین گوگل قطعا شما جریمه خواهید شد.
استراتژی هایی برای لینک های باکیفیت و افزایش ورودی:
- لینک های شکسته را با ساختن لینک های جدید و با ارزش جایگزین و جبران کنید.
- در محتوای خود از لینک های منبع استفاده کنید.
- محتوای با کیفیت بالا را تهیه کنید و در شبکه های اجتماعی منتشر کنید.
سلام ببخشید میتونید منو راهنمای کنید که دلیل افت ناگهانی بازدید سایت من چیه مثلا من قبلا 500 بازدید کننده در روز داشتم اما الان کمتر از 50 تاست اینم سایت من : intal.ir