پست جنجالی بابک زنجانی پس از تحریم شدن توسط آمریکا : نفوذ دشمن در سطح مقامات ارشد کشور
بتاکاپ – بابک زنجانی پس از تحریم شدن توسط آمریکا با انتشار یک پست اینستاگرامی به این موضوع واکنش نشان داد. پست جنجالی بابک زنجانی پس از تحریم شدن توسط آمریکا : نفوذ دشمن در سطح مقامات ارشد کشور به واقع که دشمنان در سطح مدیران ارشد کشور هستند که با سوء مدیریت عمدی […]
بتاکاپ – بابک زنجانی پس از تحریم شدن توسط آمریکا با انتشار یک پست اینستاگرامی به این موضوع واکنش نشان داد.
پست جنجالی بابک زنجانی پس از تحریم شدن توسط آمریکا : نفوذ دشمن در سطح مقامات ارشد کشور
به واقع که دشمنان در سطح مدیران ارشد کشور هستند که با سوء مدیریت عمدی یا سهوی در جهت منافع دشمنان حرکت می کنند. به عنوان مثال چرا اینترنت باید قطع شود؟ چرا در پاسخگویی به مردم باید تعلل شود تا این اتفاقات رخ دهد؟ مسئولین بازار سرمایه اکنون کجایند که جلوی به باد رفتن روزانه سرمایه مردم را بگیرند؟
زنجانی گفت:
جنگ ما، جنگ اقتصادی است.
مسئله نه جمهوری اسلامی است و نه حکومت پادشاهی؛
نه جان جوانان و ملت، نه موشک و نه هستهای.
دشمن فقط پول را میبیند.دشمن سالهاست در حال جنگ اقتصادی است و هر زمان که منافع خود را از جمهوری اسلامی تأمینشده نمیبیند، به تهدید، فشار و اقدام مستقیم متوسل میشود.
تحریم مجدد اینجانب، هدف قرار دادن ساختمان داتوان با موشک، و به آتش کشیدن ساختمان داتوان در جزیره کیش، همگی نشاندهنده موثر بودن فعالیتهای اقتصادی ما در کشور است؛ فعالیتهایی که برای دشمن نگرانکننده و به نفع مردم بودهاند.
در حالیکه داتوان و اینجانب، هیچ هدفی جز خدمت به هممیهنان خود نداشتهایم و آنها علیه ما تبلیغ سو میکردند.
واقعیت این است که تا زمانی که حاکمان جمهوری اسلامی منافع مالی دشمن را تأمین نکنند و نمایندگان دشمن در سطوح مدیریتی کشور مشغول خدمت باشند، این فشارها ادامه خواهد داشت.
تلختر آنکه عملکرد اقتصادی ما، هم در داخل کشور توسط مسئولین همسو با دشمن و هم از سوی دشمنان خارجی، تهدید تلقی شده و عملاً هر دو، ما را در موضع دشمنی قرار دادهاند.
اگر ما نیز در نابودی پول ملی و تضعیف اقتصاد کشور سهیم بودیم،
امروز تحریم نمیشدیم؛ بلکه ارتقای جایگاه میگرفتیم.ما تکتک آنها را میشناسیم و در زمان مقتضی، به پای محاکمه خواهیم کشاند.
اتهام دشمن مبنی بر تأمین مالی سپاه و جابهجایی ۹۴ میلیارد دلار از طریق صرافی رمزارز توسط اینجانب، صرفاً بهانهای برای توقیف ۶۶۰ میلیون تتر و باجگیری بوده است.
تجربه غارت اموال ما توسط دشمنان داخلی و خارجی، شیوهای نخنما و تکراری است و در طول سالها بازداشت تجربه کردیم ولی از حلقومشان بیرون خواهیم کشید.
پی نوشت: بابک زنجانی مدتی پیش مدعی واردات 1 تن طلا و توقیف ان در گمرک به دستور بانک مرکزی شده بود.