کد خبر:42729
پ

عکس های جورجینا رودریگز دروغ ها علیه عربستان را برملا کرد

جورجینا رودریگز همسر غیررسمی رونالدو که این روزها در خیابان ها و مراکز تفریحی ریاض عربستان خوش می گذراند، با انتشار عکس هایی جدید، دروغ ها یا وارونه نمایی هایی که در خصوص کشور عربستان در رسانه های ایرانی مطرح می شود، برملا کرد. پس از حادثه منا و حمله به سفارت عربستان در ایران، […]

جورجینا رودریگز همسر غیررسمی رونالدو که این روزها در خیابان ها و مراکز تفریحی ریاض عربستان خوش می گذراند، با انتشار عکس هایی جدید، دروغ ها یا وارونه نمایی هایی که در خصوص کشور عربستان در رسانه های ایرانی مطرح می شود، برملا کرد.

پس از حادثه منا و حمله به سفارت عربستان در ایران، روابط دو رقیب همیشگی در خاورمیانه بیشتر تیره و تار شد و همین مسئله باعث شد تا برخی رسانه های نزدیک به جریان تندرو در داخل ایران، تصویری غیر واقعی از شرایط موجود در عربستان به افکار عمومی در ایران تحویل دهد.

تصویری که در آن مردم عربستان هنوز مثل 1400 سال پیش مجبور به تحمل گرمای سوزان صحراهای این کشور هستند و هیچ اثری از تمدن در بین مردم آن دیده نمی شود. این جریان در سالهای اخیر تلاش کرد تا حاکمان و مفتی های عربستانی را به واسطه برخی احکام و صحبت های افراطی و غیرمنطقی شان بی اعتبار کنند اما مردم این روزها برخی صحبت های متحجرانه را از تریبون های رسمی کشور می شنوند که تنه به تنه احکام غیر عقلانی برخی مفتی های عربستانی می زند.

اما ورود رونالدو به ریاض عربستان توجه رسانه های جهان را به این شهر جلب کرد و هر روز عکس ها و اطلاعات جدیدی از عربستان و شهر ریاض منتشر می شود.

در آخرین عکس هایی که جورجینا رودریگز همسر رونالدو منتشر کرده چند نکته مشهود است که به آن می پردازیم.

  1. عربستان هم زمستان دارد و این موضوع از پوشش افراد در تصویر و همچنین آسمان نیمه ابری آن مشهود است و اینطور نیست که 365 روز سال، شاهد گرمای سوزان در این کشور باشیم.
  2. در یکی از عکس های گرفته شده آسمان آبی و پاک ریاض مشخص است و این در حالی است که 15 شرکت نفتی و پالایشگاه در این شهر مستقر هستند.
  3. در پوشش های مختلف جورجینا در ریاض گردی مشخص است که دیگر خبری از تحجر عرب جاهلیت در این کشور و این شهر نیست و حاکمان عربستانی خود را بروز کرده اند و جورجینا بدون هیچ مشکلی با هر نوع پوششی در خیابان های ریاض تردد می کند.

بدون تردید کشوری که میزبان مهمترین مسابقات فوتبال جهان (سوپرجام اسپانیا و ایتالیا) است و قصد دارد تا جام جهانی 2030 را برگزار کند، با آن کشوری که در برخی رسانه های ایرانی معرفی می شود، تفاوت اساسی دارد که این تفاوت ها با برگزاری جام جهانی 2030 بیشتر نمایان خواهد شد.

همه این اتفاقات در حالی است که در بحث اجتماعی در ایران هنوز درگیر اجباری بودن یا نبودن حجاب هستیم و در بحث محیط زیست اگر عنایت خداوند به مردم نباشد مدیریت کاربردی در جهت تامین آب و کاهش آلایندگی هوا دیده نمی شود و همچنان با دعا و ان شالله و ماشالا و توصیه به مردم این موارد رفع و رجوع می شود.

در بحث فوتبالی نیز هنوز اندر خم ورود var به استادیوم ها هستیم و سالهاست در حسرت یک قهرمانی ملی یا باشگاهی در فوتبال آسیا هستیم. در حالی که عربستانی ها کریستیانو رونالدو را به النصر کشاندند، بازیکنی همچون لوکادیا از ایران فرار کرد. در حالی که کیفیت پخش مسابقات فوتبال در عربستان 4K است اما هنوز کیفیت پخش مسابقات فوتبال در مراکز استان های ایران در حد VHS است.

چه بر سر کشور آمده که به جای افتخار به دستاوردهای آن از ناکامی رقبا و سیاه نمایی علیه آنها خوشحال می شویم؟

ظاهراً نان عده ای در ترسیم دشمن فرضی و فریب افکار عمومی است و با آمار اشتباهی که به تصمیم گیران ارشد کشور می دهند، کاسبی می کنند. حتی در موضوع حادثه منا هم که همین عده افراطی سعی داشتند خصومت عمدی دولت عربستان با ایرانی ها را به مردم در ایران القا کنند چند سال بعد رسوا شدند چرا که مشابه حادثه منا در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی در کرمان رخ داد تا مشخص شود وقتی هجوم مردم به معابری که گنجایش ندارد، زیاد شود، نتیجه چیزی جز فاجعه نخواهد بود چه در ایران باشد چه عربستان!

چه شد که جام جهانی 2022 در همسایه جنوبی برگزار شد اما سهم ایران از این رویداد بزرگ در بحث هتلداری و گردشگری تقریباً 0 بود! چه شد که مقامات کشور دوست و برادر (عراق) به خود اجازه توهین به ایران و ایرانی در بحث خلیج فارس دادند اما هیچ اقدام تنبیهی از سمت ایران برای عرب نشین نفرین شده که وجودش را مدیون ایران است در نظر گرفته نشد.(اگر سردار سلیمانی و کمک های ایران نبود عراق به دست داعش افتاده بود و توسط آمریکائی ها اداره می شد)

اتفاقات فوق تنها بخشی از واقعیات موجود در برخی رسانه های ایران در وارونه نمایی حقایق محسوب می شود. بدون تردید عربستان و ریاض بهترین کشور و شهر دنیا قلمداد نمی شوند و هدف از این مطلب حمایت از این کشور در مواضع سیاسی اش نیست اما از هر سمت که به مقایسه کیفیت زندگی مردم در دو کشور ایران و عربستان نگاه کنیم، کشور عربی جلوتر است جز بحث نظامی!

در حالی که ایران به عنوان یکی از سه کشور بزرگ صادر کننده گاز جهان محسوب می شود، شاهد قطعی گاز شهروندانش در زمستان سخت موعود آقایان هستیم …

امروز سوال اساسی اینجاست، آنها که در ایران مدعی پیشرفت و خودکفایی هستند چرا این روزها همه مشکلات کشور را به گردن تحریم می اندازند ولی در تریبون ها خود مدعی هستند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و تحریم ها اثری نداشته؟ اتفاقاً ما نیز معتقدیم که تحریم ها اثری نداشته و این سوء مدیریت افراد غیرمتخصص است که در پست های کلیدی کشور به کار گرفته شده اند و این افتضاح را به بار آورده اند. مسلماً کشوری که به ادعای آقایان در بسیاری از بخش ها به خودکفایی رسیده اصولاً نباید با تحریم ها به این وضع بیفتد. نکته درد آور اینکه به ادعای یک مقام مسئول در وزارت نفت، اگر 80 میلیارد دلار در بخش نفتی ایران سرمایه گذاری صورت نگیرد، تا چند سال دیگر وارد کننده بنزین خواهیم بود! به عنوان مورد آخر این ابهام مطرح است که ژاپن چطور توانست پس از پشت سر گذاشتن جنگ و بمباران اتمی بدون 1 دلار درآمد نفتی به غول اقتصادی جهان تبدیل شود و قطب خودروسازی و لوازم صوتی و تصویری شود اما در ایران هنوز پس از 43 سال پس از انقلاب و 8 سال جنگ تحمیلی، مدعیان پیشرفت(!) عاجز از ساخت یک خودروی تمام ملی و ایرانی هستند و صرفاً مونتاژ کار برتر جهان هستیم؟

دیدگاه کاربران 22 دیدگاه
  • حمید 18 ژانویه 2023 / 11:52 ق.ظ

    انصافا تو کل خاورمیانه و حتی جهان عقب مانده تر از ایران هم مگه هست ما هرروز با دروغگویی بالادستی ها از خواب بیدار میشیم وبا کلی غم و حسرت و درد شبها میخابیم و کاش جای دیگری بدنیا آمده بودم و هیچ امیدی به این لیران موجود نیست در هیچ شرایطی والسلام

  • حیدر 18 ژانویه 2023 / 11:51 ق.ظ

    این شد حرف حسابی مطالب خوبی بود

    • Rasol 20 ژانویه 2023 / 11:35 ق.ظ

      برای مدیریت و تحت کنترل داشتن فرد یا افراد هزاران راه وجود داره که توضیح دادن همشون غیر ممکنه!!! اما دوتا راه که بدون هیچ نگرانی ناشی از ابهام، میشه نامبرد برد!!!! (اولی دروغ گفتنه و دومی به زور متوصل شدنه) این رو هم یادمون نره دلیل شاخص بودن این دوتا دانایی ما نیست سابقه بسیار استفاده از اونهاست.

  • حسنی 18 ژانویه 2023 / 10:52 ق.ظ

    منم بانظرشماموافقم که سیاهنمایی ازدیگرکشورهادرست نیست هوای ناپاک تهران مقداریش برمیگرده به موقعیت جغرافیایی تهران وهوای سردعربستان اینروزهاتغییراقلیم آب وهوایی است درموردحادثه منا چون اعمال حج هرساله انجام میشه تجربه چندین دهه دارند وبروزحوادثی اینچنین عجیب است اما تشییع پیکر شهیدسلیمانی یکباراتفاق افتاده وجمعیت انبوه باعث اون شددرعربستان شهرهای مذهبی همه پوشش دارند ولی بقیه آزادند

  • خدا 18 ژانویه 2023 / 9:37 ق.ظ

    تا حالا مکه رفتی ببینی چجوریه ، هر کشوری با اون در اومد نفتی بای چهارتا چرخ فلک بسازه

    • حاجی 18 ژانویه 2023 / 11:18 ق.ظ

      بدبختی ما اینه که شما فک میکنید عربستان فقط مکه س البته حق دارید چون بهتون القا کردن که عربستان یه کشور بدبخت ه .فک میکنی درامد ایران کم ه ؟ درامد نفتی رو اصلا بذار کنار . فک میکنی ایران چقد معادن طلا، فیروزه و … داره؟ صداشم در نمیاد و صادر میشه . با 4 تا چیز سرگرمتون کردن به عنوان درامد نفتی و تحریم و … خبر از ثروت اصلی ایران ندارید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید