صدور حکم اعدام دو اخلالگر بزرگ بازار خودرو | وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی
در ادامه برخوردهای قاطع قوه قضائیه با اخلالگران در اقتصاد کشور، امروز خبر حکم اعدام برای دو اخلالگیر بزرگ در بازار ارز و خودروی کشور، واکنش های بسیاری را در پی داشته است. کشف 100 کیلو طلا و 24000 سکه از منزل وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی جواب همه سوالات سهام عدالت […]
در ادامه برخوردهای قاطع قوه قضائیه با اخلالگران در اقتصاد کشور، امروز خبر حکم اعدام برای دو اخلالگیر بزرگ در بازار ارز و خودروی کشور، واکنش های بسیاری را در پی داشته است.
کشف 100 کیلو طلا و 24000 سکه از منزل وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی
جواب همه سوالات سهام عدالت | آیا مشمول دریافت هستم یا خیر؟
اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری:
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در بیست و ششمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که امروز (سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه نگاه ویژهای به دیوان عالی کشور در سال گذشته داریم که به عنوان عالیترین مرجع قضایی کشور در آنجا قضات با سابقه و پیشکسوتان دستگاه قضا به مردم خدمت ارائه میدهند.
وی گفت: در سال گذشته ۷۱ هزار پرونده رسیدگی شد که عملکرد سال ۹۸ دیوان عالی کشور ۲۰ درصد بیشتر از عملکرد سال ۹۷ بود، یعنی قضات عالی مرتبه دیوان عالی کشور پا به پای قضات جوان در کار جهادی کار کردند.
سخنگوی دستگاه قضا بیان کرد: سال گذشته بیش از ۷ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷ رسیدگی شد و امروز درباره این پروندهها موضوع مسن نداریم، در راستای اعمال ماده ۴۷۷ در سال ۹۵ یک هزار و ۵۰۰ پرونده، در سال ۹۷ یک هزار و ۴۴۶ پرونده، اما در سال ۹۸ و آغاز سال ۹۹ یک هزار و ۹۳ پرونده رسیدگی شد، یعنی ۱۵ برابر سنوات قبل به پروندهها رسیدگی شده و این یعنی کار ویژه که دیوان انجام داده است.
اسماعیلی بیان کرد: همچنین هیئتهای نظارتی از سوی دیوان عالی کشور به استانهایی همچون کرمانشاه و ایلام فرستاده شدند و ۴۳۰ شعبه دادگاه و اجرای احکام توسط قضات مورد بازرسی قرار گرفتند و ۱۲۰۰ پرونده هم بازرسی شدند.
وی با اشاره به مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در مبارزه با مفاسد اقتصادی به هیچ عنوان کوتاه نمیآییم و تا فساد باشد مبارزه ما ادامه دارد.
سخنگوی دستگاه قضا درباره حکم پروندهای در شعبه دوم ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی که منتهی به رأی شد، گفت: در یک پرونده که بیش از ۵۰ متهم داشت کیفرخواست برای ۴۳ نفر صادر شد و در دادگاه ۳۴ نفر از اخلال کنندگان محکوم شدند.
اسماعیلی درباره حکم تعدادی از متهمان پرونده مذکور تصریح کرد: «وحید بهزادی» و همسرش «نجوا لاشیدایی» به جرم اخلال کلان در بازار ارز و پیش خرید ۶۷۰۰ خودرو به اعدام محکوم شدند، البته این حکم قابل تجدید نظر خواهی است.
وی افزود: در این پرونده مهدی جمالی مدیر عامل سابق سایپا به ۷ سال حبس، رضا تقی زاده معاون سابق بازاریابی سایپا به ۱۵ سال حبس، محمد عزیزی نماینده مجلس شورای اسلامی به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی خودرو به ۶۱ ماه حبس، فریدون احمدی نماینده مجلس شورای اسلامی به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی خودرو به ۶۱ ماه حبس، حسین هشترودی رئیس سابق حراست کل سایپا به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی به ۶۱ ماه حبس محکوم شدند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده اخلال در نظام ارزی دیگری که ۲۱ متهم داشت، حسن خویی به اتهام اخلال در نظام ارزی و قاچاق ارز به میزان بیش از ۱۰ میلیون دلار به ضبط مبالغ و ۳ سال حبس و جزای نقدی دو برابر اموال تحصیل شده محکوم شد.
*** محمد عزیزی، نماینده مجلس شورای اسلامی که خواستار تصویب و قاونی شدن طرح «ممنوعیت مبارزه با ورزشکاران رژیم صهیونیستی» بود، به جرم معاونت اخلال در نظام توزیعی خودرو به 61 ماه حبس محکوم شد.
گفتنیست مهدی جمالی مدیرعامل سابق سایپا نیز به دلیل اخلال در روند قیمت خودروهای داخلی به 7 سال حبس محکوم شد.
باز هم با این قبیل بگیر و ببندها دارند آدرس اشتباهی به مردم می دهند. ایراد کار جای دیگری هست . اینها همه محصول یک سیستم فساد پرور ، رانت محور و با سالم اقتصادی است
والا تا نظام دست جوانان امروزی نیفتاده به قول اقا همین طور دیگه
چرا سلطان سکه را اعدام کردن سکه شده ۷ونیم ملیون
دلم خنگ شد . بای ددر ملا عام باشه خودم شخصاً میرم تف میندازم تو صورتشون
حقشونه باید اموال بستگانشونم چک کنن چون اینا تا لحظه اخر منتقل میکنن به نام دیگران