آیا پای صحنه کلیدی بازی پرسپولیس و نساجی به پرونده فساد باز می شود؟
انتشار فیش واریزی به حساب یکی از داوران در تاریخ 17 اردیبهشت 1403 توسط رضا جاودانی، که افشاگری های جنجالی علیه فساد در فوتبال انجام داده، این شائبه را به وجود آورده که در آن تاریخ چه اتفاقاتی در لیگ برتر رخ داد که در سرنوشت قهرمانی تاثیرگذار بود رخ داد. آیا پای صحنه کلیدی […]
انتشار فیش واریزی به حساب یکی از داوران در تاریخ 17 اردیبهشت 1403 توسط رضا جاودانی، که افشاگری های جنجالی علیه فساد در فوتبال انجام داده، این شائبه را به وجود آورده که در آن تاریخ چه اتفاقاتی در لیگ برتر رخ داد که در سرنوشت قهرمانی تاثیرگذار بود رخ داد.
آیا پای صحنه کلیدی بازی پرسپولیس و نساجی به پرونده فساد باز می شود؟
نکته جالب اینکه در همان تاریخ پرسپولیس در قائمشهر به مصاف نساجی رفت و در حالی که نتیجه بازی 1-1 بود و یک بازیکن این تیم نیز اخراج شده بود، اما چند ثانیه قبل از به ثمر رسیدن گل، گولسیانی با آرنج خود به صورت بازیکن نساجی کوبید ولی کمک داور که نزدیک به صحنه بود، خطایی تشخیص نداد و در حالی که بازیکن نساجی به شدت مصدوم شد و سایر بازیکنان منتظر به بیرون زدن توپ بودند، پرسپولیسی ها بازی را ادامه دادند و در غافلگیری ساختار تیمی نساجی، بر روی حرکت سرعتی اورونوف به گل برتر رسیدند.
بسیاری بر این عقیده هستند، قهرمان لیگ در همین مسابقه مشخص شد و اگر این گل در این دقیقه با آن شرایط پرسپولیس به ثمر نمی رسید چه بسا پرسپولیس گلهای بعد هم از تیم روحیه گرفته نساجی دریافت می کرد. اما کوبل داوری در این صحنه اشتباه کردند تا گل برتری پرسپولیس در شرایطی به ثمر برسد که باز هم پای اشتباه داوری در میان باشد!
با توجه به اینکه 7 اشتباه تاثیرگذار داوری در اعلام یا عدم اعلام آفساید به سود پرسپولیس در فصل گذشته به ثمر رسیده، بدون اتهام به فردی، به قوه قضائیه پیشنهاد میکنیم حساب بانکی و اموال کمک داوران و اطرافیانشان را به صورت ویژه تری بررسی کند! احتمالاً به نتایج قابل تاملی خواهند رسید. بدون شک رضا جاودانی می داند که این واریزی به حساب کدام داور یا کمک داور بوده که آن را منتشر کرده و منتظر تکمیل تحقیقات قضائی در این خصوص است.
به نظر شما آیا با مسجل شدن فساد برخی کمک داوران که احتمالاً در تعیین قهرمان لیگ یا تیم های سقوط کننده نقش داشته اند، معادلات جدول به هم می ریزد و قهرمانی ها پس گرفته می شود؟ یا تیم هایی که با ناداوری سقوط کرده اند، امید به ماندن خواهند داشت؟
نکته قابل تامل و البته تاسف اینکه در آن برنامه معلوم الحال که نام مجری و تهیه کننده ش نیز در لیست افرادی هست که تحت تعقیب قضائی قرار گرفته اند، اصلاً خطای گولسیانی بر روی بازیکن نساجی به نمایش در نیامد که کارشناسان داوری اش بخواهند روی آن نظر بدهند!
حلقه های فساد اینگونه کنار هم قرار می گیرند که یک هوادار متمول عاشقانه برای موفقیت تیم خود با تطمیع عوامل برگزاری مسابقات و رسانه ها به طرق مختلف، زمینه موفقیت تیم محبوب خود و ناکامی رقیب را فراهم می کند و حتی اگر احدی از مسئولین تیم مذکور در جریان این رشوه ها نبوده باشند، به واسطه تعیین نتایج در خارج از مستطیل سبز می بایست نتایجی که به واسطه اشتباه عمدی داور یا کمک داور فاسد و رشوه بگیر تغییر کرده، 3-0 به سود حریفان اعلم شود که در این صورت احتمال تغییر در جایگاه تیم ها در جدول وجود خواهد داشت.
نکته دیگر اینکه اوستون اورونوف در دیدار پرسپولیس مقابل آلومینیوم در جام حذفی نیز که زننده گل اول پرسپولیس بود، باز هم با یک خطا آشکار روی حریف از او عبور کرد که باز هم از دید داور پنهان ماند اما در نهایت اتفاقات آن بازی به شکلی رقم خورد که پرسپولس حتی با سود بردن از اشتباهات داوری هم نتوانست آلومینیوم اراک را شکست دهد!
فیلم صحنه خطای گولسیانی روی بازیکن نساجی 17 اردیبهشت 1403
در ادامه توجه شما را به حساس ترین صحنه فوتبال کشور در تاریخ 17 اردیبهش 1403 جلب می نمائیم که کمک داور آن را ندید(!) و عوامل آن برنامه معلوم الحال نیز نخواستند که ببینند و آن را پخش نکردند!
برای ما که فساد و تبانی اینها با ارکان فاسد فدراسیون و داوران و بازیکنان تیمهای مقابلشون مسلمه منتها کسی تو ایران نیست که یخواد اینها رو ببینه و بررسی کنه منتظر ورود نهاد های خارجی بیطرف و عادل به این قضایا هستیم اگه به اونها هم رشوه ندن !!!!!!